Mini Yanmalı Motorlu Yüksek Performanslı JCW'yi de Güncellemeyi Planlıyor

Ototeknikveri     09 Şubat 2022 05:35

İçten yanmalı Mini, mevcut F56 modelinin platformunun büyük ölçüde değiştirilmiş bir versiyonuna dayanarak birkaç yıl daha devam edecek ve casus fotoğrafçılar Almanya'daki yüksek performanslı versiyonun testlerini yakaladı.

Mini Yanmalı Motorlu Yüksek Performanslı JCW'yi de Güncellemeyi Planlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mini John Cooper Works'e 2022 model yılı için hafif bir yenileme yapılmış olsa da bu, araç için çok daha anlamlı bir güncelleme olacak. Kamuflaj hala önemli ancak tamamen elden geçirilmiş bir ön ucu gizliyor gibi görünüyor.



Kamuflaj nedeniyle söylemek zor olsa da ön çıkıntılar biraz kısaltılmış görünüyor. Ancak gizlediği yüzey, mevcut ön tampondan oldukça farklı ve daha az karmaşık görünüyor. Daha az seviye ve net havalandırma ile marka, otomobilin ön tarafını daha basit ve daha temiz hale getirmek istiyor olabilir, ancak bu aynı zamanda daha az agresif olmasını da sağlayabilir.



Farlar üretime hazır görünmüyor, bu nedenle Mini orada da değişiklik planlıyor olabilir. Hafifçe geriye bakıldığında yan aynalar daha büyük görünüyor ve entegre sinyallere sahip.



Arkada, tartışmalı detaylarına rağmen arka lambalar çok tanıdık. En altta, bir aksamın arkasında, merkezi olarak monte edilmiş bir egzoz çıkışı görebiliriz. Bugün satılan modelden farklı olarak, JCW piyasaya sürdüğü zaman değişebilecek olsa da, yalnızca bir egzoz ucu var.



İçeride de büyük değişiklikler bekleniyor. Çoğu modern otomobilde olduğu gibi, geleneğin gerektirdiği gibi yuvarlak olmasını beklememize rağmen, yeni Mini büyük bir dokunmatik ekrana sahip olmalı. Dokunmatik kontroller lehine düğmelerden kaçınılması bekleniyor ve casus fotoğrafçılar, otomatik şanzımanlı araçlardaki vites düğmesinin büyük yuvarlak ekranın altında sağa taşınacağını bildiriyor.



Ayrıntılar henüz yetersiz ancak Mini daha önce yeni JCW'yi 2023'e kadar tanıtmayacağını ve bunun 2024 model bir araç olacağını öne sürmüştü. Bu model, seride yeni Mini EV'nin yanında yer alacak.

Son Güncelleme : 09 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo