2023 Hyundai Accent Görüntülendi, Büyük Elantra'dan İpuçları Almış Görünüyor

Ototeknikveri     10 Şubat 2022 06:44

Bahar yaklaşıyor ancak bu, Hyundai'nin yeniden tasarlanan Accent / Verna için soğuk hava testlerine girmesini engellemedi.

2023 Hyundai Accent Görüntülendi, Büyük Elantra'dan İpuçları Almış Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağır kamuflaj giyen sedan, görünüşe göre daha büyük Elantra'nın ayak izlerini takip edecek.



Ayrıntıları anlamak zor, ancak prototip, nispeten düşük farlara doğru akan geniş bir ızgaraya sahip gibi görünüyor. Köşeli bir ön tampon gibi görünen şeyi de fark edebiliyoruz, ancak kamuflaj tasarımı gizleme konusunda iyi bir iş çıkarıyor.



Aracın profili, aerodinamik gövde ve belirgin bir karakter çizgisi görebildiğimiz için biraz daha açıklayıcı. Model ayrıca yukarı doğru uzanan bir kemer çizgisine ve Elantra'yı anımsatan bir C sütununa sahip.



Arka kısım büyük ölçüde gizlenmiş olsa da, Accent'in etrafı saran arka lambaları ve açılı bir bagaj kapağı olacağını görebiliyoruz. Bununla birlikte, tasarım, daha büyük muadilinden çok daha az agresif görünüyor.



Bu noktada model hakkında çok az şey biliniyor ancak söylentiler, otomobilin belirli pazarlarda yarı hibrit teknolojili 1.5 litre benzinli ve dizel seçenekleriyle donatılabileceğini öne sürüyor. Bununla birlikte, Accent'in Amerika Birleşik Devletleri'nde sunulmaya devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.



Automotive News bu olasılığı ortaya çıkardı ve şirketin Amerika'da 79.766 adet sattığı 2016'dan bu yana satışlar önemli ölçüde düştüğü için makul görünüyor. Pandemi ve çip krizinden önce, ABD satışları 2019'da 25.628 adede düştü. Ertesi yıl 15.975 adede düştü, 2021'de kısmen 19.614 adede yükseldi.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo