Volkswagen'den Minibüsleri Mobil Eve Dönüştüren Kutu

Ototeknikveri     11 Şubat 2022 01:15

Volkswagen'in ticari kolu, Birleşik Krallık'taki Transport karavan serisi için yeni mobil ev serisini tanıttı. Yeni model, sahiplerine kolayca kurulabilen tek kutulu bir sistem ile kampa gitmek için ihtiyaç duydukları her şeyi vermeyi amaçlıyor.

Volkswagen'den Minibüsleri Mobil Eve Dönüştüren Kutu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu seri, birçok kişiyi yurtdışı seyahatlerini iptal etmeye zorlayan Covid-19 pandemisine yanıt olarak tasarlandı. Ancak bu, tüm tatillerin, özellikle de çoğunlukla dışarıda yapılanların iptal edilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Bu eklemelerle, Volkswagen'in minibüsleri, tam motokaravan versiyonunu satın almayan sahipler için bile mükemmel kamp araçlarına dönüştürülebilir.

Yeni seri, 495 £ (670 USD) karşılığında mevcut olan bağımsız katlanır şilte aksesuarıyla başlıyor. Biraz daha fazlasını arayanlar, VW Caddy'ye birkaç dakika içinde kurulabilen ve bir yatak, mutfak alanı, su kaynağı ve kargo alanı sunan KombiBox'ı 2.760 £ (3.735 USD) karşılığında alabiliyorlar.


Son olarak, minibüsün VW Caravelle T5, T6 ve T6.1 nesilleriyle uyumlu, sınıfının en iyisi BusBox var. Bir yatak, bir şilte, bir mutfak alanı (iki brülörlü bir ocak için alana sahip), genişletilebilir bir depolama alanı ve bir su kaynağı içeriyor. Bunun fiyatı ise 3.340 £ (4.520 $) seviyesinde.

VW Ticari Araçlar Satış Sonrası Başkanı James Allitt, "Yeni kamp aksesuar serimiz, elektrik hizmetlerinden su kaynağına kadar tüm seyahat şartlarını akıllıca tasarlanmış, konforlu ve kompakt bir alanda birleştirerek müşteriler için seyahati daha kolay hale getiriyor. Volkswagen Ticari Araçlar'da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıran aksesuarlar geliştirmek yüksek bir önceliktir, bu nedenle mobil evimiz kamp tatili planlayanlar için harika bir çözüm." diye konuştu.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo