Cupra "Yeni Bir Duygusal Deneyimi" 22 Şubat'ta Açıklayacak

Ototeknikveri     11 Şubat 2022 05:35

22 Şubat'ta Cupra bağımsız bir marka olarak dördüncü yılını kutlayacak ve bu fırsatı dijital dünyada yeni bir tür sürüş deneyimi gibi görünen “Cupra X 2” adlı önümüzdeki yıl için yeni planını duyurmak için kullanacak.

Cupra "Yeni Bir Duygusal Deneyimi" 22 Şubat'ta Açıklayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Martorell merkezli marka, Cupra'yı “yeni bir dünyaya girerek bir sonraki seviyeye” taşımayı planlayan “alışılmamış bir meydan okuyucu” hakkında Metaverse ile uyumlu bir dijital ortama işaret eden şifreli bir duyuru yayınladı. “Cupra X 2” başlığı da tanıtım tarihine doğru bir şekilde uyuyor.
 

Cupra zaten performans odaklı araçlar sunuyor, bu nedenle “bu deneyimlerin olduğu alanları ikiye katlayarak” muhtemelen sanal bir dünyaya atıfta bulunuyorlar. Bu onları oyun kültürüne ve aynı zamanda UrbanRebel Concept geliştirmesinin de odak noktası olan Z Kuşağının teknolojiye aç insanlarına yaklaştırabilir.
 

Duyurunun bir başka kısmı, Cupra'nın “mevcut yarış formatlarına meydan okuyan yeni bir duygusal deneyim” sunacağını ve bunun da dijital yarışa dahil olacakları anlamına gelebileceğini söylüyor.
 

Sosyal medya danışmanı ve “Metaverse uzmanı” Cathy Hackl, dijital etkinlikte Wayne Griffiths (Cupra CEO'su) ve Antonio Labate'e (Cupra Strateji İş Geliştirme ve Operasyonlar Direktörü) katılacak. Sunum 22 Şubat Salı günü saat 12:00'de (CET) YouTube, LinkedIn ve Twitter'da yayınlanacak. Geçen yılın aynı gününde Cupra, Formentor VZ5'i tanıtmıştı.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo