Güncellenen BMW X6 Daha Etkileyici Bir Yüz ve Daha Fazla Teknoloji Sunuyor

Ototeknikveri     11 Şubat 2022 06:43

BMW, casus fotoğrafçılar tarafından kış testleri sırasında kamufle edilmiş bir ön uçla yakalanan prototipin kanıtladığı gibi, X6 coupe-SUV için bir makyaj üzerinde çalışıyor.

Güncellenen BMW X6 Daha Etkileyici Bir Yüz ve Daha Fazla Teknoloji Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlı X5'in çok sayıda casus fotoğrafını görmüş olsak da, X6 kardeşi ile ilk kez karşılaşıyoruz. Doğal olarak, coupe-SUV modeli de benzer yükseltmeleri devralacak. X6, X5'ten farklı ızgara şeklini koruyarak, coupe tarzı siluetle birlikte daha sportif bir görünüm kazandıracak. Mevcut model üzerinde yapılan değişiklikler arasında daha ince LED farlar ve yeni bir görünüm kazandıran yeniden tasarlanmış ön tampon yer alıyor.



Güncellenmiş X6 (beyaz araba), makyajlı X5'e (gri araba) kıyasla daha keskin kenarlı farklı bir ızgaraya sahip olacak.



Nihai üretim modelinde yeni arka lamba grafikleri de dahil olmak üzere bazı küçük görsel yükseltmeler görebilsek de, profil ve arka kısım neredeyse değişmemiş görünüyor. X6, en yeni iDrive 8 bilgi-eğlence sistemini içeren daha büyük bir dijital kokpite sahip olacağından içeride daha önemli değişiklikler geliyor.



Motor yelpazesi açısından, seçeneklerin çoğunun, onları daha temiz ve daha verimli hale getiren küçük güncellemelerle taşınmasını bekliyoruz. Elektrikli SUV'ler daha popüler hale geldiğinden, X5 xDrive45e'ye benzer bir plug-in hibrit versiyonun eklenmesi muhtemel. Ayrıca BMW iX5 Hydrogen'in temellerini kullanan bir hidrojen yakıt hücreli versiyon olduğuna dair haberler de var.



Mevcut üçüncü nesil X6 (G06), dördüncü nesil X5'ten (G05) bir yıl sonra, Temmuz 2019'da tanıtıldı. Bu, makyajlı X6'nın 2022'nin sonlarında beklenen makyajlı X5'in ardından 2023'te sunulabileceği anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo