İşte Tesla'yı Hedef Alan Genesis GV60'a Yakından Bir Bakış

Ototeknikveri     13 Şubat 2022 01:09

Kia EV6'nın kurumsal kuzeni Genesis GV60, Top Gear ekibi tarafından deneme sürüşüne çıkartıldı. Deneme sürüşünden detaylar haberimizde.

İşte Tesla'yı Hedef Alan Genesis GV60'a Yakından Bir Bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Her şeyden önce, bu belki de Hyundai, Kia, Genesis üçlüsünün en ihtiyatlı tarzdaki arabası. Elbette, bu çift yarık farlar dramatik ama tüm araba kesinlikle diğer ikisinden daha fazla sade zarafet göstermeye çalışıyor. Kia EV6 veya Hyundai Ioniq 5'te bulunmayacak olan tamamen benzersiz birkaç dokunuş da dahil olmak üzere arabanın içi de bu sade zarafet yaklaşımını sürdürüyor.
 

Bunun en dikkat çekici kısmı, GV60'ın ne zaman "açık" olduğunu belirtmek için orta konsolda kendini gösteren vites seçici. Arabayı tekrar kapattığınızda vites seçici geri dönüyor ve gizleniyor. GV60 aynı zamanda bu vites değiştiricinin üzerinde bir çift benzersiz ekran aldığından, hepsi bu kadar da değil. Ekranlar sürücüye doğru açılandırılmış ve Top Gear'ın diğer iki arabadan daha hızlı olduğunu söylediği benzersiz bir kullanıcı arayüzüne sahipler.
 

Ayrıca, otomobil, bir drift modu ve basıldığında 10 saniye daha fazla güç sağlayan bir boost düğmesi dahil olmak üzere bazı eğlenceli teknolojilere sahip. B sütunu ayrıca harika bir sırrı da saklıyor: İçeride kayıtlı bir sürücüyü tanıdığında arabanın kilidini açabilen bir yüz tanıma kamerası var. GV60'ın içinde, daha sonra arabayı geçmişte bir hafıza fonksiyonunun yapacağı şekilde kuracak bir parmak izi tarayıcısı da var.
 

Elbette, GV60'taki her şey tamamen özgün değil, ancak bu bir olumsuzluk sayılmaz. Genesis'in elektrikli otomobili, aktarma organlarını ve pili kuzenlerinden ödünç alıyor ve bu, maksimum 450 km menzil ile sonuçlanıyor. Model aynı zamanda 800 voltluk mimariyi kullanıyor, böylece yaklaşık olarak 350kW'a kadar şarj edebiliyor. Genesis, GV60'ın bu baharda satışa çıkacağını belirtti.

Son Güncelleme : 13 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo