2023 Chevrolet Blazer Daha Şık Stil ve Daha İyi Teknoloji İle Tanıtıldı

Ototeknikveri     13 Şubat 2022 06:23

Chevrolet, güncellenmiş bir stil, 10 inçlik büyük bir bilgi-eğlence ekranı, yeni renkler, yeni jantlar ve daha fazlasıyla yenilenen 2023 Blazer'ı tanıttı.

2023 Chevrolet Blazer Daha Şık Stil ve Daha İyi Teknoloji İle Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dışarıdan bakıldığında, güncellemeler çok yumuşak ve genel şekil değişmeden kalıyor. Bununla birlikte, fark yaratan bazı ayrıntılarda ince ayarlar var. Örneğin ızgaradaki parlak cila, gündüz farlarının altını çizmeye devam ediyor ancak şimdi yeniden şekillendirilmiş alt ışıkla bölünüyor. Chevrolet, Blazer'ın daha önce sahip olduğu şeritler yerine kesişen bir deseni tercih ederken, arka lamba tasarımı da değişti.



Bu değişikliklerle birlikte Chevrolet, karışıma 18, 20 ve 21 inç boyutlarında bazı yeni jantlar ekliyor. Müşteriler ayrıca Blazer'lerini Fountain Blue, Sterling Gray Metallic, Copper Bronze Metallic ve Radiant Red Tintcoat dış renklerinde ek ücret karşılığında alabilecekler.



İç mekanda, RS modeli de yeni bir renk alıyor: Nightshift Blue. Daha da önemlisi, tüm modeller artık tüm bilgi-eğlence ihtiyaçlarınıza yardımcı olmak için 10 inçlik bir orta dokunmatik ekrana sahip. Akıllı telefonlar için kablosuz şarj artık tüm modellerde mevcut (RS ve Premier modellerinde standart, daha düşük 2LT ve 3LT modellerinde bir seçenek olarak sunuluyor) ve 4G LTE Wi-Fi Bağlantı Noktası da artık kullanılabiliyor.



Chevrolet ayrıca Blazer'ın sürücü yardım özelliklerini daha fazla ürün yelpazesinde kullanıma sunuyor. Uyarlanabilir Hız Kontrolü artık 2LT ve 3LT modelleri için mevcut olacak, Chevy Safety Assist paketi ise standart olarak geliyor. Otomatik acil frenleme, takip mesafesi göstergesi, ileri çarpışma uyarısı, ön yaya freni, şeritte kalma yardımı, şeritten ayrılma uyarıları ve otomatik uzun farlar pakete dahil.



2023 Chevrolet Blazer, kaputun altında iki motor seçeneği ile sunuluyor. Müşteriler, 228 hp (231 PS/170 kW) güç çıkışı üreten ve dokuz vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 2.0 litre sıralı dört silindirli motoru ya da 308 hp (312 PS/230 kW) üreten 3.6 litre V6 motoru yine aynı şanzımanla alabiliyor.



Otomobil üreticisi, yenilenen 2023 Chevrolet Blazer'ın bu yaz satışa çıkacağını söylüyor. Şirket, bu güncellemelerin aracın fiyatı üzerinde ne gibi bir etkisi olacağını henüz açıklamadı.

Son Güncelleme : 13 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo