Alfa Romeo CEO'su BMW Fiyatlarını Hedefliyor, Giulietta Hatchback'i Diriltebilir

Ototeknikveri     15 Şubat 2022 05:16

Alfa Romeo, gözünü BMW'ye dikti ve iki markanın buluştuğu her yerde Alman lüks markasıyla benzer fiyatlar sunacak. Fikir, düşük performans gösteren İtalyan markasının kaderini tersine çevirmekle görevlendirilen CEO Jean-Philippe Imparato'dan çıktı.

Alfa Romeo CEO'su BMW Fiyatlarını Hedefliyor, Giulietta Hatchback'i Diriltebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Autonews Europe'a konuşan Imparato, Alfa'nın sadece fabrikaları çalışır durumda tutmak için çok satış peşinde koşmakla ilgilenmediğini ve bunun yerine daha yüksek satış fiyatları elde ederek karlılığı maksimize etmeye odaklanacağını iddia etti. Yönetici Alfa'nın daha önce fabrikasını çalışır durumda tutmak için indirimler sunduğunu kabul etti, ancak o günlerin geride kaldığında kararlıydı.
 

Imparato, yeni Tonale SUV'nin 2022'nin sonundan önce ABD'de satışa sunulacağını doğruladı ve Amerika'da devam eden bir varlığın markanın genel başarısı için çok önemli olduğunu söyledi.

“ABD'de kalmalıyız” diyen Imparato, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu hedefe ulaşmak için yeni nesil Giulia ve Stelvio, bilgi-eğlence ve elektrifikasyon için ABD pazarının beklentilerini karşılamalı."
 

ABD Tonale, Avrupalı ??alıcılara sunulmayan bir paket olan 256 hp (260 PS) turboşarjlı 2.0 litre hibrit olmayan motor ve dört tekerlekten çekiş alıyor.
 

2024'te Tonale'den bile daha küçük bir SUV geliyor

Imparato ayrıca 2027'de yalnızca elektrikli araçlara geçerek, markanın 2030'a kadar her yıl yeni bir model lansmanı "veya önemli bir ürün" sunacağını iddia ederek Alfa için sırada ne olduğu konusunda ipuçları verdi. Tonale'den daha küçük boyutlu bir SUV, 2024'te piyasaya sürülecek, ancak Alfa'nın CEO'su bunun geleneksel yanmalı motorlarla da mevcut olacağını söyledi.

Küçük SUV, şu anda Peugeot e208 gibi otomobiller tarafından kullanılan PSA'nın CMP platformunun bir evrimi üzerine inşa edilecek olsa da, gelecekteki Giulia, Stelvio ve diğer Alfa'lar, Stellantis'in hem arkadan hem de dört tekerlekten çekiş için yapılandırılabilen STLA Large mimarisini kullanacak.
 

Alfa'nın CEO'su, markanın Giulietta'nın halefi ile kompakt hatchback pazarına yeniden girebileceğini, ancak nihai bir karar verilmediğini söyledi.

Not: Bu haber, Francois Hubert/SB-Medien tarafından CarScoops için yapılan gelecekteki bir Alfa Romeo Giulietta EV için spekülatif bir örnek içermektedir.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo