2023 Hyundai Palisade Görüntülendi

Ototeknikveri     16 Şubat 2022 08:08

Palisade, Hyundai için büyük bir başarı oldu ve şirket, makyajlı bir versiyon sunarak bu ivmeyi sürdürmeyi umuyor.

2023 Hyundai Palisade Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa süre önce soğuk hava testlerinden geçen güncellenmiş crossover'ın kılık değiştirdiği ancak oldukça evrimsel olduğu görülüyor. Bununla birlikte, güncellenmiş aydınlatma ünitelerini ve Tucson ve Santa Cruz'da bulunana benzer ağ desenli ön panjur gibi şeyleri görebiliyoruz.



Yan kısımlar değişmeden kalabilir, ancak arkada bir dizi değişiklik bekleyebiliriz. Kamuflaj güncellemeleri gizleme konusunda iyi bir iş çıkarıyor ancak yeni stop lambaları ve muhtemelen güncellenmiş bir tampon bulmak bizi şaşırtmazdı. Arka tamponda tam genişlikte bir reflektör veya ışık şeridi gibi görünen şeyi görebiliriz, ancak bunun üretim modelinde de bulunup bulunmayacağı belirsizliğini koruyor.



Casus fotoğrafçılar iç mekan fotoğraflarını çekecek kadar yaklaşmasalar da, önceki görüntüler Palisade'nin tanıdık görünen bir bilgi-eğlence sistemine akan bağımsız bir dijital gösterge grubunu kullanacağını gösteriyordu. Aynı görüntüler, modelin yeni bir direksiyon simidi ve ince hava girişlerine sahip revize edilmiş bir gösterge paneli ile donatılacağını da ortaya koydu.



Herhangi bir güç aktarma organı değişikliği olup olmayacağı belirsizliğini koruyor, ancak mevcut Palisade, 291 hp (217 kW / 295 PS) güç çıkışı ve 355 Nm tork geliştiren 3.8 litrelik bir V6'ya sahip. Motor, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemiyle eşleştirilebilen sekiz ileri otomatik şanzımana bağlı.



Yanıtlanmamış birkaç soru kalırken, Palisade, geçen yıl Amerikalılar tarafından 86.539 adet satın alındığından tüketiciler arasında popüler olduğunu kanıtladı. Bu, modeli 2021'de 93.705 satış rakamına ulaşan benzer Kia Telluride kadar popüler kılıyor.

Son Güncelleme : 16 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo