2023 VW Amarok, Selefinden Daha Büyük Olacak Ve Bir V6 TDI Motorla Gelecek

Ototeknikveri     20 Şubat 2022 07:42

2023 Volkswagen Amarok için tanıtım kampanyası, şirketin kamyonetin "ilk üretime yakın eskizlerini" yayınlaması ile devam ediyor.

2023 VW Amarok, Selefinden Daha Büyük Olacak Ve Bir V6 TDI Motorla Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bunların bir kısmı zaten gösterilmiş olsa da Volkswagen, dış cepheyi gösteren resimlerin yeni Amarok'un "dinamik, kendinden emin stilini" yansıttığını belirtti.

Gördüğünüz gibi araç, kaslı hava girişleri ve X şeklinde kontrast oluşturan gümüş renkli bir bölümü olan sağlam bir ön cepheye sahip. Model ayrıca ince farlar, tek çubuklu ızgara ve belirgin kurtarma kancaları ile geliyor. Ön tampona entegre edilmiş bir vinç gibi görünen şey de dikkat çekiyor.

Amarok'un diğer öne çıkan tasarım özellikleri arasında, oyuntulu bir kaput ve şişkin çamurluk etekleri sayılabilir. Ford Ranger'dan taşınmış gibi görünen kapılar bunlara eşlik ediyor. Bununla birlikte, C şeklinde fren lambalarına sahip arka lambalarla çevrili “Amarok” markalı bir bagaj kapağı olduğu için arka uç özgün. Model ayrıca metalik vurgulu benzersiz bir arka tamponun yanı sıra merkezi havalandırma ve çift reflektöre de sahip.

Volkswagen tasarım hakkında fazla bir şey söylemedi, ancak aracın şimdi 10 cm daha uzun yani 5,35 metre olduğunu belirtti. Volkswagen ayrıca modelin selefinden daha geniş olduğunu ve iyileştirilmiş yerden yükseklik sayesinde daha iyi arazi kabiliyetine sahip olduğunu söyledi.

İç mekan çizimlerini daha önce görmüş olsak da, Volkswagen kabinin "premium karakterinin" geliştirildiğini ve "küresel bir tonluk B-segmentindeki pickuplar için kriteri tamamen yeni bir seviyeye yükselttiğini" belirtti. Şirket ayrıntıları gizli tutuyor, ancak modelin ikinci sırada ek diz mesafesine sahip olacağını doğruladı. Teaserlar ayrıca dijital bir gösterge paneli, iki renkli döşeme, minimalist bir vites değiştirici ve portre yönelimli büyük bir bilgi-eğlence sistemi bekleyebileceğimizi gösteriyor.



Ayrıca Volkswagen, Amarok'un "bu segmentte yeni olan ve günlük sürüşü çok daha konforlu hale getirecek çok sayıda sürücü destek sistemi" dahil olmak üzere bir dizi "yeni özelliğe" sahip olacağını ima etti. Şirket, aracın "bol miktarda çekme gücü ve torku" olan bir V6 TDI motora sahip olacağını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme : 20 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo