Renault Austral'i Önümüzdeki Ay Tanıtacak

Ototeknikveri     28 Şubat 2022 11:47

Renault, 8 Mart'ta tamamen yeni Austral'ı tanıtmaya hazırlanıyor, ancak bu, şirketin son dakika testlerine girmesini engellemedi. Crossover, kısa süre önce Amsterdam caddelerinde görüntülendi.

Renault Austral'i Önümüzdeki Ay Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu prototip büyük ölçüde kamufle edilmiş olsa da Renault, Kadjar'ın yerine gelecek aracın Megane E-Tech Electric'in izinden gideceğini ve C-şekilli LED aydınlatma ünitelerinin yanı sıra köşeli hava girişlerine sahip olacağını gösteren bir dizi teaser çizimi ve fotoğraf yayınladı. Austral'da ayrıca sahte koruyucu plakalar ve göze çarpan bir "Nouvel R" logosuna sahip kareli ızgara yer alacak.



Ayrıca, crossover dinamik bir bel çizgisine, kaslı tekerlek davlumbazlarına ve neredeyse tam genişlikte bir ışık çubuğu gibi görünen kıvrımlı bir arka kısma sahip. Model ayrıca gizli bir egzozun yanı sıra bir arka spoylere de sahip.



İç mekan, yumuşak dokunuşlu bir gösterge paneli, entegre ışık şeritleri ve otantik ahşap kaplamaya sahip “zarif, modern bir koza” olmayı vaat ediyor. Bunlara saten krom vurgular, "siyahtan açık griye ince bir şekilde solan" döşemeli kumaşlar ve kayan "ince tanecikli" el desteğine sahip benzersiz bir orta konsol eşlik edecek.



Teknoloji cephesinde, sürücüler, Haritalar gibi Google Otomotiv Hizmetleri ile bir dijital gösterge paneli ve bir bilgi-eğlence sistemi bulacaklar. Bunlar "L şeklinde bir konfigürasyonda" düzenlenmişler ve Renault toplam 24,3 inçlik bir ekran alanı sağlayacaklarını söyledi.



Austral bu baharda satışa çıkacak ve 12V yarı hibrit sistemli 1.3 TCe motor ve 48V hafif hibrit teknolojili 1.2 TCe ünite içeren yalnızca benzinli hibrit bir ürün yelpazesine sahip olacak. Renault, bu güç aktarma organlarının 197 hp (147 kW / 200 PS) güç üreteceğini ve “rekor kıran performans” sunacağını söyledi.

Son Güncelleme : 28 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo