Renault Captur Rive Gauche Special Edition, İngiltere'ye Paris Havasını Getiriyor

Ototeknikveri     04 Mart 2022 02:03

Renault, İngiltere pazarına ayrılmış 800 adet sınırlı sayıda özel Captur “Rive Gauche” modelini duyurdu. Model, küçük görsel ayarlamalar ile RS Line'ın yanında yeni amiral gemisi versiyonu olarak yalnızca yanmalı motor ve E-Tech hibrit güç aktarma organları ile sunuluyor.

Renault Captur Rive Gauche Special Edition, İngiltere'ye Paris Havasını Getiriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız SUV'nin özel versiyonu, adını Paris'teki Seine nehrinin güney kıyı bölgesinden almış (rive gauche, Fransızca'da sol kıyı anlamına geliyor). Görsel olarak, parlak siyah vurgularla (ızgara, rozetler, köpekbalığı yüzgeci anteni, koruma plakaları, 18 inç parlak siyah elmas kesimli alaşım jantlar seti ve standart metalik boya (İstiridye Grisi, Arktik Beyaz, Elmas Siyahı veya Alev Kırmızısı) ile ayırt ediliyor.



Koyu renk teması, parlak siyah ekler, siyah tavan kaplaması ve sentetik deri ve kumaştan siyah döşeme ile içeride de devam ediyor. Standart donanım, Easy Link bilgi-eğlence sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğu, kablosuz telefon şarj tepsisi, otomatik klima ve çeşitli ADAS için 9.3 inç dokunmatik ekranı içeriyor.



Güç aktarma organları açısından, özel sürüm ya 89 hp (66 kW / 90 PS) üreten turboşarjlı 1.0 TCe 90 üç silindirli benzinli motor ya da E-Tech Hybrid 145 versiyonu ile mevcut. İkincisi, doğal emişli 1,6 litrelik bir motor, bir elektrik motoru, bir HSG (Yüksek Voltajlı Marş Jeneratörü), 1,2 kWh su soğutmalı bir akü ve ön aksa güç gönderen çok modlu bir şanzımandan oluşuyor. Toplam güç çıkışı, mekanik olarak bağlantılı olduğu Arkana gibi 145 PS (143 HP / 107 kW).



Renault Captur "Rive Gauche", 1.0 TCE 90 için 24.490 £'den (32.643 $) başlayan fiyatlarla İngiltere'de şimdiden sipariş edilebiliyor. Karşılaştırma yapacak olursak, Captur serisinin taban fiyatı aynı motorla 21.190 £ (28.252 $) .

Son Güncelleme : 04 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo