Wuling MINI EV GameBoy Edition, Çin'in En Çok Satan Elektrikli Otomobiline Ekstra Eğlence, Güç ve Menzil Katıyor

Ototeknikveri     07 Mart 2022 01:27

Bu, Çin'in en çok satan elektrikli aracının dört farklı şekilde satılacak özel bir versiyonu olan Wuling MINI EV GameBoy Edition.

Wuling MINI EV GameBoy Edition, Çin'in En Çok Satan Elektrikli Otomobiline Ekstra Eğlence, Güç ve Menzil Katıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

MINI EV GameBoy'un dört temasının tümü video oyunlarından ilham almış. İlki "Hurricane Phantom" olarak adlandırılıyor ve mat siyah boyayı parlak kırmızı vurgularla birleştiriyor; "Jungle Crossing" ise kamuflaj yeşili ile tamamlanmış ve askeri savaş oyunlarından esinlenmiş, kahverengi olana "Party Sweetheart" adı verilmiş ve son olarak "Interstellar Roaming" beyaz renkle tamamlanmış.



Bu benzersiz dış boyalar GameBoy Edition'ı normal modellerden farklı kılarken, küçük boyutlu EV'de de bir dizi daha kapsamlı değişiklik yapıldı. Örneğin, LED gündüz sürüş farları, ince ayarlı bir ızgara ve yeni ön ve arka tamponlarla revize edilmiş farlara sahip. Otomobilin boyutları da ayarlandı, böylece standart modelden 80 mm daha uzun (2997 mm), yükseklik ise 17 mm artmış (1604 mm).



MINI EV GameBoy Edition'ın güç aktarma organlarında da bazı önemli değişiklikler yapıldı. En önemlisi, şimdi standart modelin 27 hp üzerinde bir artış ile 41 hp'lik bir elektrik motorunu çalıştıran 26 kWh'lik bir lityum-demir-fosfat pil takımına sahip. Genişletilmiş pil takımı, otomobilin menzilini tek bir şarjla yaklaşık 300 km'ye çıkartacak. Bu daha önce 100 km civarındaydı.



Otomobilin yerel fiyatları bilinmiyor ancak önümüzdeki aylarda satışa çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 07 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo