Bağımsız Sanatçı'nın Kioniq Çalışması, Hyundai'nin İnşa Etmesi Gereken Elektrikli SUV

Ototeknikveri     08 Mart 2022 06:03

Hyundai'nin Ioniq 5 elektrikli modeli, canlı tasarım ve 800 voltluk şarj teknolojisinin birleşimiyle fırtına gibi esiyor. Ancak SUV'nin hüküm sürdüğü bir dünyada, aşırı büyümüş bir hatchback gibi görünen bir crossover, bazı alıcılar için yeterli olmayabilir.

Bağımsız Sanatçı'nın Kioniq Çalışması, Hyundai'nin İnşa Etmesi Gereken Elektrikli SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İşte burada Kioniq devreye giriyor, ya da en azından Hyundai, bağımsız sanatçı Alexis Poncelet'in bu havalı görünümlü elektrikli SUV için tasarladığı tasarımları alıp üretime soksaydı, olurdu.



Hayali arazi aracı, sorunsuz yüzey kaplamasını mevcut Ioniq 5 crossover ile paylaşıyor, ancak gerçek otomobilin geleneksel kapı kolları, kapı aynaları ve çapraz kıvrımları hariç, yan taraflar daha da temiz. Kaput ve tampon arasındaki vizör benzeri açıklık devam ediyor, ancak SUV'nin LED ışıkları, crossover'ın ızgara desenli arka ışıklarından ipuçlarını alıyor.



Her bir ön kapının altında ve kaputun ortasındaki bir dizi LED, şarj durumunu gösteriyor gibi görünüyor, ancak en ilgi çekici özellik, yarık fren. Dış kapağın iki yarısını ikiye bölen dekoratif bir çizgi gibi görünen şey, aslında iki ayrı bagaj bölmesini ortaya çıkarmak için yukarı kalkan kelebek panelleri için bir menteşe elemanı.



Poncelet'in ön camdan ve panoramik tavandan yukarıdan aşağıya bir bakışın ötesinde iç mekan için fikirlerine bakamıyoruz ve Kioniq'in hangi güç aktarma organlarına sahip olabileceğine dair hiçbir ipucu yok. Ancak boyutu göz önüne alındığında, dört tekerlekten çekiş kabiliyeti ve mevcut serinin en yüksek donanım seviyesi Ioniq 5'in 321 hp (325 PS) güç çıkışı sağlayan çift motorlu kurulumunu bulmayı umardık. Daha da iyisi, Ioniq'in kardeş arabası Kia EV6 GT'nin 577 hp (585 PS) sistemi olurdu.



Hyundai'nin bu adamı araması ve Kioniq'i 2025 için ürün planına koyması gerektiğini siz de düşünüyor musunuz?



Not: Bu makale, Alexis Poncelet tarafından yapılan ve Hyundai ile ilişkisi veya Hyundai'den onayı olmayan varsayımsal bir Hyundai Kioniq elektrikli SUV için bağımsız çizimler içermektedir.

Son Güncelleme : 08 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo