Audi, Kış Testleri Sırasında Makyajlı E-tron Sportback'i Tanıttı

Ototeknikveri     09 Mart 2022 05:36

Audi, soğuk hava testinden geçen bir prototipi gösteren bir dizi resmi fotoğrafla yaklaşan makyajlı e-Tron Sportback'i tanıtıyor. Elektrikli SUV, casus fotoğrafçılar tarafından birçok kez görüntülenmiş olsa da, Audi'nin resmi tanıtımını ilk kez görüyoruz.

Audi, Kış Testleri Sırasında Makyajlı E-tron Sportback'i Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamuflaj kaplaması ön ve arka uçları kapatıyor, ancak yine de aynı Matrix LED farları ve tam LED arka lambaları ve yeniden tasarlanmış ön tamponda çok benzer bir alt hava girişini görebiliyoruz. Değişiklikler muhtemelen yeni ve çoğunlukla kaplanmış Singleframe ızgaraya, suni girişlere ve arka tampondaki süslemelere odaklanacak. Garip bir şekilde prototip, mevcut e-tron ve e-tron Sportback'te zaten bir seçenek olarak mevcut olan kameralar yerine normal aynalara sahip. Ayrıca iç yükseltmelerin yanı sıra yeni jant tasarımları ve yenilenmiş bir renk paleti bekliyoruz.
 

Daha önceki haberler, makyajlı e-tron ve e-tron Sportback modellerinin en büyük güncellemesinin, mevcut modellerin 400 km yerine 600 km'ye kadar artırılmış bir menzil sunan yeni bir pil takımı olduğunu gösteriyor. Modeller, Audi'nin daha yeni elektrikli SUV'lerinden farklı olarak hala eski MLB platformunu temel alacak.
 

Audi e-tron, 2018'de tanıtıldı ve e-tron Sportback, 2020'de piyasaya sürüldü; bu, yaklaşmakta olan 2022 güncellemesinin, Sportback için erken bir makyaj olarak kabul edilebileceği anlamına geliyor. Önümüzdeki aylarda, yıl sonundan önce bir pazar lansmanı ile tam bir açıklama bekleyebiliriz.
 

Buzlu yollarda kamufle edilmiş prototipi selefi ile birlikte gösterse de Audi, basın açıklamasında bundan bir kez bile bahsetmedi. Bunun yerine duyuru, VW Group'un Kuzey İsveç'teki kış testi atölyesine ve farklı bir sürüş deneyimi sunmak için Audi modelleri için özel ayarlamaya odaklandı.
 

Laponya'daki gizli test alanlarına “KALT 1” deniyor, buz ve karla kaplı yollar gizliliğini korumak için çitlerle kapatılıyor. Tesis, ofis işyerleri, 440 yataklı bir otel ve 83 km uzunluğunda test alanları dahil olmak üzere 3.600 hektardan daha fazlasını kaplıyor. Yaklaşık 150 Audi çalışanı, otel restoranında, iki egzersiz odasında ve bir otel barında yemek dahil her şey dahil bir paketle test sezonu boyunca orada kalıyor.
 

Prototipler, aşırı koşullarda şasi kurulumunu ve tüm elektronik sistemleri kalibre etmek için buzda ve karda kış testi için İsveç'e gönderilmeden önce kuru ve ıslak yollarda test ediliyor.

 

Son Güncelleme : 09 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo