VW ID.Life Konsepti Wolfsburg'da Beklenen İlgiyi Görmedi

Ototeknikveri     10 Mart 2022 04:47

Münih'teki 2021 IAA Mobility'de konsept olarak tanıtılan Volkswagen ID.Life, 2025 için söylentileri çıkan ID.2 üretim modeline dönüşmeyebilir. Alman medya kuruluşu Automobilwoche'den yeni bir haber, projenin "gözden düştüğünü" belirtiyor. Giriş seviyesi elektrikli otomobil için yeni bir stil yaklaşımı üzerinde çalışan tasarım ekibi ile Wolfsburg'da görüşüldü.

VW ID.Life Konsepti Wolfsburg'da Beklenen İlgiyi Görmedi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

ID.Life minimalist retro-infüze edilmiş bir stil ile geldi ancak otomotiv gazetecisi George Kacher'in kaynaklarına göre VW sonuçtan memnun değil ve tam bir yeniden tasarımı tercih edecek. Haberde, baş tasarımcı Jozef Kaban ve ekibinin üretim modeli için yeni bir "kesinlikle modern tasarım" üzerinde çalışırken, "genç müşterileri cezbedebilecek" multimedya ve bağlantı özelliklerine odaklandığı belirtiliyor.



VW ID.2'nin 2025'te, VW Group'un MEB platformunun kısaltılmış bir versiyonuna dayanan Polo boyutlu beş kapılı bir elektrikli hatchback olarak, akıllı bir ambalajla Golf boyutunda bir kabine sahip olması bekleniyor. VW'nin hedefi, onu en uygun fiyatlı EV teklifi haline getirerek 20.000 € (~ 22.000 $) giriş fiyatıyla sunmaktı. SUV stil özelliklerine sahip VW ID.2 X adlı başka bir modelin, 2026'da yanmalı motor ile çalışan T-Cross'un elektrikli eşdeğeri olarak takip edileceği iddia ediliyor.



VW ID.2 ve ID.2 X'in yanı sıra, aynı temelleri paylaşan diğer modeller, Cupra UrbanRebel konseptinin üretim versiyonu, Seat'tan bir şehir crossover modeli ve Skoda'dan başka bir giriş seviyesi elektrikli model olacak.



Haberle çelişen açıklamalar yapan bir VW sözcüsü, Automotive News Europe'a ID.Life'ın hem dahili hem de harici olarak "son derece iyi karşılandığını" söylerken, yeni bir konsept hakkındaki söylentileri yalanladı. Bununla birlikte, VW'nin yakın zamanda e-Up!'ın üretimine yeniden başlaması gerçeği Avrupa'da söz konusu projede bir gecikmeye işaret edebilir.



VW ID serisi şu anda ID.3, ID.4, ID.5 ve yakında gelecek ID Buzz'dan oluşuyor. 2027 yılına kadar aileye altı model daha eklenecek, bunlardan bir orta boy bir sedanın önümüzdeki ay Pekin Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo