2023 Mercedes GLC Yıldızlı Kamuflajla Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Mart 2022 05:20

2023 Mercedes GLC, yıldızlı kamuflajı ile görüntülendi ve çıkışının yakınlaştığı işaretini vermiş oldu.

2023 Mercedes GLC Yıldızlı Kamuflajla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Araç kameralara yakalandığında, Mercedes'in şirket içi fotoğrafçısı da tanıtım kampanyası için GLC'nin fotoğraflarını çekmek üzere orada hazır bulunuyordu.



Yeni görüntüler GLC'nin yeni bir petek örgü desenine sahip tek çubuklu ızgara ile evrimsel bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca, kamuflajın içinden bakıldığında görülebilen arkaya doğru uzanan farlar ve kaslı hava girişleri var.



A sütununun arkasında, kapılara yerleştirilmiş aerodinamik gövde ve yan aynalar var. Ayrıca plastik gövde kaplaması, yukarı doğru uzanan bir kemer çizgisi ve aerodinamik olarak optimize edilmiş tekerlekleri de görebiliriz.



Arka kısım daha evrimsel, ancak yeniden tasarlanan GLC, kıvrımlı bir stil ve gizli bir egzoz kullanıyor. Tasarımcılar ayrıca modele yeni arka farlar ve daha şık bir bagaj kapağı da verdiler.



Casus fotoğrafçılar bu sefer iç mekanı görememiş olsa da, önceki fotoğraflar kabinin C-Serisi'nin izinden gideceğini gösteriyordu. Sonuç olarak, 12,3 inçlik bir dijital gösterge paneli ve dikey yönelimli 11.9 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi bekleyebiliriz.



C-Serisi'nden cömertçe ödünç alınan tek şey iç mekan olmayacak, çünkü motor seçenekleri de sedanı yansıtmalı. Bu, 255 hp (190 kW / 258 PS) ve 400 Nm torka sahip turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motor da dahil olmak üzere çeşitli güç aktarma organları bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca 261 hp (195 kW / 265 PS) güç çıkışı ve 550 Nm tork geliştiren 2.0 litrelik bir motor da dahil olmak üzere dizel seçenekler olabilir.



Ayrıca turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motora, 6.1 kWh pil paketine ve 201 hp'ye kadar (150 kW / 204 PS) güç üreten arkaya monte bir elektrik motoruna sahip bir AMG versiyonu da dahil olmak üzere plug-in hibrit seçenekler bekleyebiliriz.

Son Güncelleme : 10 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo