Makyajlı 2023 Ford Kuga / Escape Mevcut Modelin Yanında Görüntülendi

Ototeknikveri     19 Mart 2022 11:59

Makyajlı Ford Kuga / Escape'in hafif kamufle edilmiş bir prototipi, casus fotoğrafçılar tarafından Almanya'da test edilirken yakalandı ve mevcut modelin yanında yeniden tasarlanmış parçalarını gösterdi. Bu, modelin Ekim 2021'deki casus çıkışından sonraki ikinci görünümü.

Makyajlı 2023 Ford Kuga / Escape Mevcut Modelin Yanında Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni prototipler, Nürburgring'e yakın halka açık yollarda sürüş yaparken görüntülendi ve ardından muhtemelen kıyaslama için mevcut Ford Kuga ST-Line'ın bir örneği takip edildi. İki versiyonu karşılaştırdığımızda, yeni ve daha agresif farlar, daha düşük motor kaputu çizgisi, şimdi Ford logosunu içeren daha büyük bir ızgara ve farklı tampon girişleriyle ön ucun tamamen yeniden tasarlandığını görebiliriz.



Profil hiç değişmedi. Aynısı, kamuflajla kaplanmasına rağmen mevcut modelle aynı görünen arka kısım için de geçerli. Tek istisna, daha modern bir görünüm için yeni ve tamamen ortaya çıkarılan arka lamba grafikleri.



İç güncellemeler büyük olasılıkla, tıpkı makyajlı Ford Focus'ta olduğu gibi SYNC4 bilgi-eğlence sistemi için daha büyük 13,2 inç dokunmatik ekranın eklenmesini, dijital gösterge panelindeki güncellenmiş grafikleri ve yeni donanım seçeneklerini içerecek. Devam eden çip sıkıntısı, otomobil üreticisinin teknolojiyle ilgili özellikler açısından müşteri talebini karşılamasını zorlaştırdı, ancak makyajlı SUV'nin Ford'un tüm ADAS paketiyle donatılmış olarak gelmesini bekliyoruz.



Kuga, Ford'un yarı hibrit, tam hibrit ve plug-in hibrit güç aktarma organlarını kullanan çeşitli elektrikli seçeneklerle sunulduğundan, SUV'nin orta yaşam döngüsü makyajı muhtemelen motor yelpazesinde küçük güncellemeler içerecek. Bu, neredeyse tüm otomobil üreticilerinin modellerinin PHEV çeşitlerini sunduğu Avrupa'daki C-SUV'ler arasında büyüyen bir trend.



ABD'deki dördüncü nesil Escape ile aynı olan üçüncü nesil Kuga, 2019'da tanıtıldı. Üç yıl sonra Ford, 2022'nin ikinci yarısında 2023 modeli olarak piyasaya sürülmesi beklenen makyajlı versiyonunu piyasaya sürmeye neredeyse hazır.

Son Güncelleme : 19 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo