2023 BMW M2 Son Rötuşlar İçin Nürburgring'i Ziyaret Etti

Ototeknikveri     24 Mart 2022 12:19

BMW M2'nin yeni nesli, resmi galasına yaklaşıyor olabilir, ancak Bavyeralı otomobil üreticisi, pistte ve pist dışında hala gelişimi üzerinde çok çalışıyor. M2'nin hafif kamufle edilmiş bir prototipi, Nürburgring Nordschleife'deki casus fotoğrafçılar tarafından şasisini ve güç aktarma sistemi kurulumunu mükemmelleştirirken görüntülendi.

2023 BMW M2 Son Rötuşlar İçin Nürburgring'i Ziyaret Etti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2-Serisi Coupe ailesinin yüksek performanslı üyesi, ilk casus görüntülerini geçen yıl verdi ancak o zamandan beri kamuflajının çoğunu atarak M'ye özgü gövde kitini ortaya çıkardı. Yeni yüz, daha büyük ve tamamen açık tampon girişleri, dikey yarıklara sahip yeni bir ızgara, şişkin bir motor kaputu ve bir dizi daha geniş çamurluk ile karakterize ediliyor. Siyah jantlar, dudaklı rüzgarlık ve dörtlü egzoz boruları, daha küçük ama yine de sportif görünen M240i'deki değişiklikleri tamamlıyor. Son olarak, ek görsel drama için isteğe bağlı M Performance Parçaları seçkisi olacak.



2 Serisi Coupe serisinin geri kalanı, ekranlar söz konusu olduğunda daha temel bir kurulum sunarken, M2'nin önceki casus fotoğraflarında kanıtlandığı gibi en yeni BMW İşletim Sistemi 8'e sahip kavisli ekranla gelmesi bekleniyor. Diğer iç mekan güncellemeleri muhtemelen spor koltukları, Alcantara döşemeyi ve karbon fiber aksanları içerecek.



M2'nin kaputunun altında, M3 / M4'ten çift turbo 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motorun hafifçe güncellenmiş bir versiyonu oturacak. En son söylentilere göre fabrika, daha güçlü Competition modelinde 430 hp ile 450 hp arasında bir şey üretebilir. BMW, söylentilere inanılırsa, M xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ile daha güçlü bir versiyon da sunabilir.



Uzun geliştirme sürecinden ve prototiplerin kademeli olarak kamuflajlarından kurtulduğu gerçeğinden yola çıkarak, BMW M2'nin 2022'nin sonlarında üretim başlamadan önce önümüzdeki aylarda piyasaya çıkmasını bekliyoruz.

Son Güncelleme : 24 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo