Mercedes, 26 Nisan'da Kompakt, Uygun Fiyatlı T-Serisi Van'ı Tanıtacak

Ototeknikveri     29 Mart 2022 08:41

Mercedes bugün, şirketin yeni kompakt aile minibüsü T-Serisi'nin 26 Nisan'da görücüye çıkacağını duyurdu. Yepyeni model, devasa iç hacmi kompakt bir ayak izi ile bir arada sunacak.

Mercedes, 26 Nisan'da Kompakt, Uygun Fiyatlı T-Serisi Van'ı Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes, yeni minibüsün sportif ve duygusal bir tasarıma, geniş ve değişken bir iç mekana, pratik sürgülü kapılara ve "Mercedes'e özgü konfor, bağlantı, yüksek kaliteli çekicilik ve güvenlik" özelliklerine sahip olduğunu söylüyor.



Daimler'in Tasarımdan Sorumlu Başkanı Gorden Wagener araçla ilgili şunları söyledi: "T-Serisi'nin yeni düzeni ve tasarımıyla, işlevsellik ve arzu edilebilirliği bir araya getiriyoruz. Eşsiz tasarım felsefemiz Sensual Purity ile çekici bir aile arkadaşı yaratıyoruz. Tasarımı, oranları ve algılanan değeri ile ilham veren T-Serisi çok sevilecek.”



Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance ile ortaklaşa geliştirilen yeni T-Serisi, lüks beklentileri bir giriş seviyesi araç fiyatıyla birleştirme gibi zorlu bir göreve sahip. Profesyonellere yönelik olan ve V-Serisi'nden daha küçük bir boyuta sahip olan Mercedes Citan'ın daha premium bir versiyonu olması bekleniyor.

Citan

T-Serisi, bir dizi içten yanmalı motor sunacak ve konsept versiyonu Mayıs 2021'de ortaya çıkan Mercedes EQT'yi yansıtacak. Haberler, T-Serisi'nin Renault kaynaklı 1.3 litre benzinli veya 1.5 litre dizel seçeneklerini alabileceğini gösteriyor.

EQT konsepti

Minibüs hakkında daha fazla bilgi almak ve yeni T-Serisi ile ilgili tüm ayrıntılar için 26 Nisan'ı bekliyoruz.

Son Güncelleme : 29 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo