Porsche, Holoride ile LA Deneyim Merkezinde Araç İçi Sanal Gerçeklik Sürüşü Başlattı

Ototeknikveri     01 Nisan 2022 06:20

Porsche, Los Angeles'taki Porsche Deneyim Merkezi'ne (PEC) yeni bir VR yolculuğu getirmek için sanal gerçeklik deneyimi şirketi Holoride ile işbirliği yaptı. Katılımcılar bir Cayenne'in arkasına binecek ve aracın hareketi tamamen sürükleyici bir deneyim sağlamak için VR kulaklıklarıyla senkronize edilecek.

Porsche, Holoride ile LA Deneyim Merkezinde Araç İçi Sanal Gerçeklik Sürüşü Başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cayenne, Cosmic Chase adlı bir oyunda sanal bir uzayda arka koltukta yolcu olarak Los Angeles PEC'i dolaşacak. Araç hareket ettikçe, sürüş verileri, hissettiklerini gördükleriyle eşleştirerek birinci sınıf gerçekçilik sağlamak (aynı zamanda sürücülerin taşıt tutması riskini en aza indirmek) için doğrudan oyun içi harekete dönüştürülecek. Oyundayken, oyuncular uzaylılara ve onlara yaklaşan diğer engellere ateş ederek “uzay gemilerini” korumaya çalışmak zorunda olacaklar.
 

Porsche Cars Kuzey Amerika Strateji ve Dijital İş Direktörü Zabih Aria, "Porsche, duygusal ve dinamik müşteri deneyimlerini temsil ediyor ve Holoride ile ortak pilot çalışma, bu deneyimlerin dijital bir geleceğe nasıl dönüştürülebileceğine dair harika bir ipucu. Los Angeles'taki Porsche Deneyim Merkezimizdeki yeni kurulum, gelecekte devam etmeyi planladığımız ortaklığımızın bir sonraki adımıdır." dedi.
 

Buna ek olarak, Holoride CEO'su ve kurucu ortağı Nils Wollny şunları söyledi: “Sürücülere yüksek hızlı bir sürüş heyecanını son derece sürükleyici bir VR deneyimi ile birleştirmek için Porsche Cars North America ile işbirliği yapıyoruz. Daha büyük Los Angeles bölgesindeki otomotiv ve eğlenceden anlayan izleyicilere yeni bir cazibe türü sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu cazibe, otomotiv deneyim merkezlerinin nasıl tüm ailenin keyfini çıkarabileceği ve kimsenin dışarıda bırakılmadığı heyecan verici destinasyonlara dönüştüğünün mükemmel bir örneğidir.”
 

İşbirliğinin Los Angeles konumunda başarılı olması halinde, Porsche ve Holoride bu deneyimi dünya genelindeki diğer PEC'lere yaymayı planlıyor.

Son Güncelleme : 01 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo