Makyajlı 2023 Hyundai Palisade Yanlışlıkla YouTube'a Sızdı

Ototeknikveri     11 Nisan 2022 07:19

Güncellenmiş 2023 Hyundai Palisade'nin prömiyeri 13 Nisan için planlandı, ancak Koreli otomobil üreticisi SUV'nin ilk fotoğrafını yanlışlıkla YouTube canlı akışı video küçük resminden sızdırdı.

Makyajlı 2023 Hyundai Palisade Yanlışlıkla YouTube'a Sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai, sunum küçük resmini hızla değiştirdi, ancak ortaya çıkan fotoğraf zaten birkaç medya kuruluşu tarafından yayınlanmıştı. Ekran görüntüsü, hayal gücüne çok az şey bırakarak, bize resmi tanıtımlardan bu yana ön uç ve profilin en net görüntüsünü veriyor.



Güncellenen Palisade, daha modern LED gündüz sürüş ışıklarına sahip yeni farlar, parametrik tasarım stilini içeren daha büyük bir ızgara ve tamponun alt kısmında daha fazla krom içeren yeniden tasarlanmış bir yüze kavuşuyor. Doğal olarak, SUV'ye daha kaliteli bir görünüm veren yeni çok kollu jantlar dışında profil aynı görünüyor.



Makyajlı 2023 MY'ye (yukarıda) kıyasla 2018'de çıkış yapan mevcut Hyundai Palisade (altta) 



Hyundai bize henüz arka tarafı göstermedi ancak daha az değişiklik bekliyoruz, büyük olasılıkla arka tampona odaklanmış durumda. İçeride, otomobil üreticisi 8 koltuklu kabinin daha fazla teknoloji ve güvenlik özelliği ile yükseltileceğini doğruladı. Daha önceki casus fotoğraflarda yeni bir direksiyon simidi ve büyük olasılıkla daha büyük bir 12,3 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranını entegre eden revize edilmiş bir gösterge paneli ortaya çıktı.



Palisade'nin mevcut modelde 291 hp (217 kW / 295 PS) ve 355 Nm tork üreten 3.8 litrelik V6'yı koruması bekleniyor. Güç, sekiz vitesli otomatik şanzıman aracılığıyla öne veya dört tekerleğe aktarılıyor.



Makyajlı Palisade hakkında daha fazla bilgiyi New York Uluslararası Otomobil Fuarı'ndaki resmi galasında öğreneceğiz. Hyundai, yenilenen SUV'nin yaz aylarında ABD bayilerine ulaşacağını doğruladı.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo