Chrysler Airflow Graphite Konsepti, Parlak Bir Elektrikli Geleceğin İşaretini Vermeyi Umuyor

Ototeknikveri     17 Nisan 2022 06:33

CES 2022'deki büyük tanıtımından sonra Chrysler Airflow Konsepti tekrar siyaha döndü. Yeni bir "Graphite" versiyonu, elektrikli aracın Ocak ayında gördüğümüz beyaz versiyonundan ilham alıyor ve marka, bunun ileride daha esnek ve müşteri odaklı bir geleceğe işaret edeceğini umuyor.

Chrysler Airflow Graphite Konsepti, Parlak Bir Elektrikli Geleceğin İşaretini Vermeyi Umuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Airflow Concept'in kendisinin yeni bir EV'nin olabileceği kadar sade olduğu düşünüldüğünde, bu iyi bir plan gibi görünüyor. Chrysler, bu yeni konseptin Galaxy Black dış cephe boyasının ve Kıbrıs Bakırı vurgu renklerinin hayranları gerçekten geleceğe hazırlayacağını umuyor.



Chrysler markası Stellantis CEO'su Chris Feuell, “Tamamen elektrikli konseptimizin en son versiyonu olan Chrysler Airflow Graphite Concept, markamızın tamamen elektrikli bir geleceğe giden yolundaki birçok olasılığı temsil ediyor” dedi.



Yönetici sözlerine "Airflow'un bu yeni kişiliği, Chrysler markasının gelecekteki tasarım yönünün esnekliğini ve çeşitli müşterilerimizi yansıtan kişilikler yaratma yeteneğimizi vurguluyor. Markamız tam bir pilli elektrikli araç portföyü sunmak üzere gelişirken, müşteri deneyimini tamamen yeniden düşünüyor ve yeniden keşfediyoruz” diye devam etti.



Chrysler için mevcut plan, ilk elektrikli otomobilini markanın kuruluşundan 100 yıl sonra olan 2025 yılına kadar piyasaya sürmek. Firma 2028 yılına kadar tüm serisinin tamamen elektrikli olmasını planlıyor. Bu, markanın müşterilerin ne istediği konusunda daha iyi bir fikir edinmek ve bu bilgiyi bir üretim aracına yerleştirmek için yaklaşık üç yılı daha olduğu anlamına geliyor.



Feuell, yeni bir girişimin müşterilerin ilgisini nasıl daha etkin bir şekilde çekmeyi amaçladığından da bahsetti: “Project Ingenuity, satın alma, hizmet ve mülkiyet yolculuğu boyunca benzersiz bir şekilde kişiselleştirilmiş ve keyifli müşteri deneyimleri sunan, gelecekteki yeniliklerimiz ve hizmetlerimiz üzerinde müşterilerle işbirliği yaptığımız bir girişimdir.”



Hayatta kalmak istiyorlarsa Chrysler'in daha fazla müşteriyi satın almaya ikna etmesi gerekeceğinden şüphe yok. Sonuçta, markayı yenilemek ya da ortadan kaldırmak için bir son tarih var. Airflow Chrysler için yeni ve parlak bir sayfanın başlangıcı olabilir mi? Bize göre beyaz versiyon ve karanlık versiyon, bazı markaların geçmiş başarılarından çok uzak.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo