Audi A1 Citycarver, A1 Allstreet Olarak Yeniden Adlandırıldı, Diğer Modeller Küçük Güncellemeler Aldı

Ototeknikveri     13 Mayıs 2022 05:54

Audi, A1, A4 Allroad quattro, Q7 ve Q8 için bir dizi model yılı güncellemesini duyurdu. Daha spesifik olarak, A1 Citycarver şimdi Allstreet olarak yeniden adlandırıldı, A4 Allroad quatro isteğe bağlı bir Black Optics Pro paketi alırken, Q7 ve Q8 yeni renk seçenekleri de alıyor.

Audi A1 Citycarver, A1 Allstreet Olarak Yeniden Adlandırıldı, Diğer Modeller Küçük Güncellemeler Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

A1'den başlayarak, crossover tarzı Citycarver türevi, yavaş satışlar nedeniyle İngiltere'den kesilmesine rağmen Avrupa'da ilerliyor. Önceki model yılından tek fark, aynı donanım ve motor seçeneklerini koruyan yükseltilmiş süpermini ile - A1 Allstreet - adı. Almanya'da 23.200 €'dan (24.240 $) başlayan fiyatlandırma da aynı kalıyor.



Audi, Allstreet isim plakasını ilk kez kullanıyor ancak muhtemelen sonuncusu değil. Casus fotoğraflarımızdan da kanıtlandığı gibi, yolda Audi A3'ün Allstreet olarak da adlandırılabilecek bir crossover çeşidi var ve bu onu daha fazla off-road özellikli A4 ve A6 Allroad quatro modellerinden ayırıyor.



A4 Allroad quattro'ya geçildiğinde, kaportanın her yerine parlak siyah vurgular ekleyen yeni isteğe bağlı Black Optics Pro Paketi 775 € (810 $) karşılığında sunuluyor. Bunlara ızgara, hava girişleri, ön cam çerçevesi, ayna kapakları, tavan rayları, difüzör, bagaj kapağı kaplaması, Audi amblemleri ve A4 Allroad yazısı dahil. Ek olarak, tamponlar artık standart Matte Structure Gray yerine Metallic Manhattan Gray renginde sunulurken, renk paletine Chronos Gray ve Distinct Green dış cephe renkleri de eklendi.



Audi, büyük SUV'ları Q7 ve Q8'i de ihmal etmedi. Her iki model de üç yeni dış renkte sipariş edilebiliyor – Satellite Silver (Florett Silver yerine), Waitomo Blue (Galaxy Blue yerine) ve Tamarind Brown (Barrique Brown yerine). İçeride, artık gösterge panelinde kontrast oluşturan dikişlerle standart olarak geliyorlar ve güncellenmiş iç unsurlara sahipler.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo