İşte Makyajlı 2023 BMW 3 Serisi Sedan

Ototeknikveri     16 Mayıs 2022 07:32

BMW'nin makyajlı 3 Serisi'ni piyasaya sürmesini sabırla beklerken, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı sayesinde internette bir sürü fotoğraf ortaya çıktı.

İşte Makyajlı 2023 BMW 3 Serisi Sedan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraflar, Çin'e özel 3 Serisi'nin hem normal hem de genişletilmiş aks mesafesi gövde stillerini gösteriyor ve büyük olasılıkla Kuzey Amerika, Avustralya ve Avrupa dahil olmak üzere başka her yerde satılan uluslararası modele taşınacak olan güncellenmiş bir tasarımı ortaya koyuyor.
 

Önden başlayarak, yakın zamanda tanıtılan BMW i3 eDrive35L'nin yeniden tasarlanmış tam LED farlarına zaten aşinaydık. Bununla birlikte, yanmalı motor ile çalışan 3 Serisinin tamponu, daha büyük bir merkezi hava girişi ve siyah süslemeli daha ince L şeklinde yan hava girişleri içeren elektrikli modelden farklı. Izgara, dikey yarıklar veya kromla vurgulanan yatay elemanlarla da farklı.



Profil, yeni jant tasarımları ve yeni renk seçenekleri dışında büyük ölçüde değişmeden kalıyor. Yan marşpiyeler, ön tekerleklerin arkasında ekstra hava girişlerine sahip elektrikli i3 ile bir diğer farklılaşma noktası. Arkaya doğru hareket eden yeniden tasarlanan arka tampon, önemli ölçüde daha büyük bir difüzöre, koyu renkli kaplamayla çevrili dikey reflektörlere ve gerçek borulardan çok daha büyük olan krom trapezoid çıkışlı çift egzoz borusuna sahip.



3 Serisi versiyonlarından bazıları, muhtemelen Çin'de standart olarak gelmeyen ADAS paketi için ön girişte sensörler ve ızgarada bir kamera ile birlikte sunuluyor. Resimdeki tüm modellerin M Sport Paketi ile donatıldığını, dolayısıyla ön çamurluklarda M armasına sahip olduğunu belirtmeliyiz. Bu, normal donanım seviyelerinde biraz farklı bir tampon tasarımı görmemiz gerektiği anlamına geliyor. Ayrıca, casus fotoğraflarımızın ima ettiği gibi, isteğe bağlı M Performance parçalarıyla donatılmış daha da sportif görünümlü bir 3 Serisi bekliyoruz.



3 Serisi normal formda 4.728 mm uzunluğa ve 2.851 mm aks mesafesine sahip. 3 Serisi Li ise, 4.838 mm uzunluğa ve 2.961 mm genişletilmiş dingil mesafesine sahip. Bu rakamlar çok benzer ancak i3 eDrive35L ile aynı değil.


Güncellenen BMW 3 Serisi, yukarıda resmedilen Çin pazarı i3 elektrikli sedanının güncellenmiş kontrol panelini kullanabilir.



İç mekan resimlerine erişimimiz olmasa da, makyajlı 3 Serisi ürün yelpazesi büyük olasılıkla yukarıda görülen i3 eDrive35L'den yeni kavisli ekranı devralacak ve dijital gösterge paneli ve İşletim Sistemi 8'in en son sürümünde çalışacak olan dokunmatik bilgi-eğlence ekranı dahil olacak.



Spesifikasyon sayfasına göre, 3 Serisi Çin'de üç benzinli güç aktarma organı ile satışa sunulacak. 320i 154 hp (115 kW / 156 PS), 325i 181 hp (135 kW / 183 PS) ve 330i 241 hp (180 kW / 245 PS) güç üretiyor. Avrupa ve Kuzey Amerika'da, güç aktarma organları yelpazesi, muhtemelen birkaç yıl daha yaşayacak dizel motorlu varyantların yanı sıra, yarı hibrit ve plug-in hibrit dahil olmak üzere kesinlikle daha fazla elektrikli seçenekleri içerecek. Amerika Birleşik Devletleri'nde, serinin 330i ve hibritleştirilmiş 330e için 2.0 litrelik turboşarjlı dörtlü ve M340i için 3.0 litrelik çift turbo düz altılı mevcut modeli yansıtmasını bekliyoruz.



Güncellenmiş 3 Serisi'nin lansmanı, 2022'nin sonlarında piyasaya sürülmesiyle önümüzdeki aylarda gerçekleşecek. Sedan'ın yanı sıra, Touring gövde stili de mevcut olduğu pazarlar için benzer güncellemeler alacak.

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo