Rivian, TuneIn İnternet Radyo Uygulamasını Araçlarında Sunuyor

Ototeknikveri     15 Haziran 2022 01:22

Dünyanın en büyük canlı ses yayını hizmeti olan TuneIn bugün uygulamasının R1T gibi Rivian araçlarına entegre edileceğini duyurdu. Otomobil üreticisi, hizmeti sunarken Mercedes, Volvo ve Tesla'ya katılıyor.

Rivian, TuneIn İnternet Radyo Uygulamasını Araçlarında Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

TuneIn, dünyadaki en hızlı büyüyen ses akışı şirketlerinden biri olduğunu iddia ediyor ve dünyanın neresinde olursa olsunlar canlı ve yerel radyo, haber, spor ve podcast'leri dinleyicilere ulaştırmayı hedefliyor.



Canlı spor yayını, müzik kanalları ve konuşma radyosu sunarak, biraz uydu radyosu gibi davranırken, TuneIn 100.000'den fazla yerel radyo istasyonunun canlı yayınlarını da sunuyor. Ayrıca dinleyiciler, TuneIn uygulaması aracılığıyla bir dizi podcast'e de erişebiliyor.



TuneIn CEO'su Richard Stern, “Mevcut otomotiv ve bağlantılı otomobil teknolojisi ortaklarımıza Rivian'ı eklemekten inanılmaz heyecan duyuyoruz. TuneIn'de, internet bağlantılı araçlar için radyo ve canlı birinci sınıf ses eğlencesini yeniden icat etmek için dünyanın en yenilikçi otomotiv şirketleriyle birlikte çalışıyoruz. Otomotiv endüstrisindeki derin ortaklıklarımız, sürücülerin dünyanın dört bir yanından en iyi ses içeriğini keşfetmelerini ve Alexa aracılığıyla basit bir dokunuşla veya sesli komutla doğrudan gösterge panelleri aracılığıyla bunlara erişmelerini sağlıyor.” diye konuştu.



TuneIn'in son duyurusu, HARMAN ile olan ortaklığının bir sonucu olarak geliyor. Uygulamayı, otomobil üreticilerinin kendi araç içi uygulama mağazalarını geliştirmelerini sağlayan lider bir bağlantılı araç platformu olan HARMAN Ignite Store'a entegre ederek, ses hizmeti daha fazla sürücüye sunulabilir.



TuneIn'de iş geliştirme kıdemli başkan yardımcısı Jennifer Collins, "Son birkaç yılda, otomatik bilgi-eğlence alanında muazzam miktarda yenilik gördük. TuneIn'de, aynı düzeyde özelleştirmeyi ve kullanım kolaylığını araç içi ses eğlencesine getiriyoruz." dedi.

Son Güncelleme : 15 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo