VW, Kırmızı ve Siyah Temalar ve Daha Fazla Standart Donanımla ID.4 GTX ve ID.5 GTX'i Güncelliyor

Ototeknikveri     20 Haziran 2022 03:07

Volkswagen, ID.4 GTX ve ID.5 GTX modellerini bir dizi yeni standart donanımla güncelledi.

VW, Kırmızı ve Siyah Temalar ve Daha Fazla Standart Donanımla ID.4 GTX ve ID.5 GTX'i Güncelliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En önemli güncelleme, önceden isteğe bağlı ekstralar olan Tasarım ve Konfor donanım paketlerinin standart olarak eklenmesi. Bu paketler klima konfor ön camı, ısıtmalı ön koltuklar, değişken bir orta konsol, renkli yan ve arka camlar, iki adet USB-C bağlantı noktası ve aktif kombinasyon filtreli Air Care Climatronic klima sistemi, sabit klima ve iki sıcaklık kontrolü bölgeli klima sistemi ekliyor.



ID.4 GTX ve ID.5 GTX'in kabinlerinde de birkaç güncelleme yapıldı. Örneğin, gösterge paneli ve kapı kaplaması artık siyah renkte, çeşitli kırmızı vurgular ise baştan sona bulunuyor. Müşteriler ayrıca kırmızı dikişli, fitilli ve logolu isteğe bağlı premium spor koltukları da tercih edebiliyor.



İki SUV'nin dış cephesine gelince, siyah bir çatı çerçevesi şeridi, C sütunu, yan aynalar ve bir difüzör alıyorlar. Siyah 21 inç jantlar da mevcut.



Volkswagen, tüm ID. modellerinin bir bir GTX versiyonunu üreteceğini ve bu siyah ve kırmızı vurguların hepsinde bulunacağını onayladı.



Güncellenen ID.4 GTX ve ID.5 GTX'de herhangi bir mekanik değişiklik yapılmamış. Bu nedenle, her ikisi de 295 hp (220 kW) ve 460 Nm tork sağlamak için bir araya gelen bir çift elektrikli motora sahip. Her iki model de 180 km/sa hıza ulaşabiliyor ve 1400 kg'a kadar çekme kapasitesine sahip. Her iki modelin de temelini, 36 dakikada yüzde 5'ten yüzde 80'e kadar şarj edilebilen 77 kWh yüksek voltajlı bir pil oluşturuyor. ID.4 GTX, WLTP döngüsünde 500 km'ye kadar seyahat edebilirken ID.5 GTX, 512 km menzile sahip.



Güncellenen modellerin satışları Almanya'da başladı. ID.4 GTX fiyatları 53.255 €'dan (55.728 $) başlarken, ID.5 GTX 56.455 €'dan (59.077 $) alınabiliyor.

Son Güncelleme : 20 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo