Yeni Hyundai Stargazer Asya Pazarları İçin Uygun Fiyatlı Bir Minivan Olarak Tanıtıldı

Ototeknikveri     20 Haziran 2022 08:55

Hyundai, Güney Doğu Asya pazarları için tasarlanmış yeni bir giriş seviyesi minivan olan yeni Stargazer'ın ilk tanıtım fotoğraflarını yayınladı. Trajet'in manevi halefi, Toyota Avanza, Mitsubishi Xpander ve Suzuki Ertiga'nın beğenisine karşı daha büyük Hyundai Staria'nın tasarım referanslarına sahip.

Yeni Hyundai Stargazer Asya Pazarları İçin Uygun Fiyatlı Bir Minivan Olarak Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ön uç, bölünmüş far tasarımı ve ön tamponun çoğunu kaplayan büyük bir ızgara ile Staria'ya çok benzeyen tam genişlikte bir LED bara sahip. Arkada, camın altındaki ince bir LED çubukla bağlanan Hyundai Bayon'u andıran modern LED stop lambaları görüyoruz. Bagaj kapağında da “Stargazer” yazısını görebiliriz.



Teaser'lar Stargazer'ın tüm siluetini göstermiyor, ancak casus çekimleri, aracın nispeten küçük tekerlekler ve aerodinamik ön cam ile tek kutu oranlarına sahip olduğunu ortaya çıkardı. Stargazer'ın yaklaşık 4,5 m uzunluğunda olacağı ve altı veya yedi koltuk sunan üç sıralı bir kabinle geleceği bildiriliyor.



Hyundai Stargazer, geçen yıl Hindistan'da tanıtılan Kia Carens ile platform ve aktarma organları seçimlerini büyük olasılıkla paylaşacak. Bu, yalnızca önden çekişli minivanın Hyundai'nin manuel veya otomatik (tork konvertörlü / çift debriyajlı) şanzımanlarla eşleştirilmiş 1.5 litrelik benzinli veya dizel motorlarıyla sunulabileceği anlamına geliyor.



Hyundai Stargazer'ın resmi lansmanının önümüzdeki ay gerçekleşmesi bekleniyor. Minibüs, Hyundai'nin aynı zamanda Creta, Santa Fe ve Ioniq 5'i de ürettiği Endonezya'da üretilecek. Endonezya'daki fiyatlandırmanın 10.500 ila 13.600 dolar arasında değişeceği öğrenildi. Yerel basın, Stargazer'ı alan ilk pazar olacak Endonezya'nın yanı sıra Hindistan'da da satışa sunulacağını öne sürüyor.

Son Güncelleme : 20 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo