Toyota Hyryder SUV Hibrit Güç Aktarma Organıyla Hindistan'da Tanıtıldı

Ototeknikveri     28 Haziran 2022 02:02

Toyota, 1 Temmuz'da Hindistan'da piyasaya çıkacak olan Hyryder SUV'nin bir tanıtım videosunu yayınladı. Model hibrit bir güç aktarma organı ile donatılacak ve onu Maruti Suzuki Brezza'nın kardeşi olan Toyota Urban Cruiser'dan ayıran bir dizi benzersiz stil ipucuna sahip olacak.

Toyota Hyryder SUV Hibrit Güç Aktarma Organıyla Hindistan'da Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser, Hyryder'ın aydınlatma imzasını gösteriyor. İnce LED farlar, krom eklere sahip siyah ızgarayla birleşirken, belirgin arka lambalar C-HR'yi anımsatan LED grafiklere sahip.



Hyryder'ın 4 metreden daha uzun olması ve geniş bir kabin sunması bekleniyor. Temellerini ve gövde panellerinin çoğunu Suzuki rozetli bir kardeşle paylaşacak ve Hyundai Creta ve Skoda Kushaq da dahil olmak üzere benzer büyüklükteki SUV'lerle rekabet edecek.



Profildeki "Hibrit" rozeti, SUV'nin adında da vurgulanan elektrikli doğasına işaret ediyor. Autocar India'ya göre Hyryder iki farklı modelde sunulacak. Giriş seviyesi model, büyük olasılıkla Suzuki serisinin diğer modellerinde zaten kullanılan en yeni 1.5 litrelik ünite olan Suzuki kaynaklı yarı hibrit güç aktarma organı ile donatılacak. Daha yüksek özellikli model, Toyota'nın daha düşük yakıt tüketimi ve EV sürüş kabiliyeti getiren kendi tam hibrit sistemiyle birlikte gelecek.



Toyota Hyryder, Maruti Suzuki kardeşiyle birlikte Karnakata'da üretilecek. Hindistan'da satışların Temmuz ayında başlaması bekleniyor. Otomobil üreticisinin SUV'yi ihraç etmeyi planlayıp planlamadığını bilmiyoruz, ancak diğer pazarlar için uygun bir teklif gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo