Yeni Fotoğraflar İddiaya Göre Hyundai Ioniq 6'ya Dayalı RM22 Yarış Arabası Konseptini Gösteriyor

Ototeknikveri     14 Temmuz 2022 02:16

Hyundai, 15 Temmuz Cuma günü 2022 N Day etkinliğinde oldukça havalı N markalı modelleri tanıtacak, ancak Ioniq 6'yı temel alan bir konseptin fotoğrafları zaten çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve bize ne bekleyeceğimize dair bir fikir verdi.

Yeni Fotoğraflar İddiaya Göre Hyundai Ioniq 6'ya Dayalı RM22 Yarış Arabası Konseptini Gösteriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

YouTube kanalı Shortscar tarafından paylaşılan model, agresif bir bodykit ile donatılmış bir Hyundai Ioniq 6'ya benziyor ancak Korean Car Blog, bunun RM22 konsepti olduğunu bildiriyor. RM (Rear Midship) projesindeki önceki tüm konseptler – RM14, RM15, RM16, RM19 ve RM20e – Veloster'a dayanıyordu ancak şimdi Hyundai'nin yeni donör araç olarak Ioniq 6'ya geçtiği görülüyor.



RM22, yalnızca EV'de bulunan Ioniq 6'da bulunmayan büyük bir alt girişe sahip benzersiz bir ön tampon, yanlarda aerodinamik kanatçıklara sahip devasa bir ayırıcı, "bad-boy" tarzı farlar ve havalandırmalı bir kaput ile birlikte geliyor. Profilde, beş çift kollu geniş çaplı tekerlekler, genellikle Alman tuner AC Schnitzer'de gördüğümüze benziyor.



Daha da önemlisi, Hyundai bir çift daha geniş ön ve arka çamurluklar, yan marşpiye uzantıları ve yan hava girişleri ekledi. Bununla birlikte, RM22'nin yüksek performansa odaklanan bir hidrojen-elektrik güç aktarma organı ile donatıldığına inanılıyor. Önceki Veloster tabanlı RM20e konsepti, yalnızca elektrikli bir güç aktarma sisteminden 799 hp (596 kW / 810 PS) üretiyordu, dolayısıyla yeni versiyondan da benzer rakamlar beklemeliyiz.



RM22'nin yanı sıra, 15 Temmuz'daki 2022 N Day etkinliği, üretime özel Hyundai Ioniq 5 N performans odaklı hatchback'in ve birkaç gün önce alçak silüeti ve belirgin aero bileşenleriyle tanıtılan bir başka gizemli performans modelinin prömiyerlerine ev sahipliği yapacak. Daha fazlası için takipte kalın.

Son Güncelleme : 14 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo