Kia ProCeed ve Ceed GT, Giacuzzo Bodykit ve Baraccuda Jantlarıyla Renklendi

Ototeknikveri     18 Ağustos 2022 08:02

Kia Ceed GT, Hyundai i30 N, VW Golf GTI ve Focus ST gibi tam gelişmiş performans odaklı hatchback otomobiller kadar güçlü veya popüler olmayabilir, ancak kesinlikle dikkatinizi hak eden bir model. Tuner Barracuda Racing Wheels ve Giacuzzo, Kia'nın kompakt modelinin sportifliğini hem Proceed GT hem de Ceed GT versiyonlarında daha da güçlendirmek için bir arayış içinde işbirliği yaptı.

Kia ProCeed ve Ceed GT, Giacuzzo Bodykit ve Baraccuda Jantlarıyla Renklendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tunerler, dış tasarıma odaklanan dönüşümler için bir makyajlı ProCeed GT ve bir makyaj öncesi Ceed GT kullandılar. İkisinin en ilgi çekici olanı olan shooting break ile başlayarak, 225/35R19 performans lastikleriyle donatılmış, parlak siyah renkte yeni bir hafif 19 inç Barracuda Dragoon jant seti eklendi.



Gümüş boyalı ProCeed, daha büyük tampon girişleri ve gövdenin alt kısmında parlak siyah ve kırmızı vurgularla GT versiyonunun sportif gövde kitine sahipti. Bu ayarlanmış örnekte yeni olan, tamamı parlak siyah yeni bir ön ayırıcı, çok daha büyük bir tavan spoyleri ve arka etek uzantıları dahil olmak üzere Giacuzzo'nun eklentileri. Aracın süspansiyonu da Eibach yaylar yardımıyla alçaltıldı.



Ceed hatchback, 19 inç jantlar için aynı tasarıma sahipti, ancak siyah dış cephe rengiyle kontrast oluşturan farklı bir parlak bronz kaplamaya sahipti. Burada, tamponlarda ve yan marşpiyelerde aerodinamik uzantılara sahip Giacuzzo gövde kiti, jantların rengine ve karartılmış ızgaradaki GT amblemine uygun bronz vurgular alıyor. Ayarlanmış Ceed GT'nin öne çıkan özelliği, difüzörden çıkan dörtlü egzoz boruları ve bu da onu gerçek bir performans odaklı hatchback gibi gösteriyor.



Ceed/ProCeed serisinin performans amiral gemileri, saygın 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışı ve 265 Nm tork üreten aynı turboşarjlı 1.6 litrelik dört silindirli T-GDI motorla donatılmış. Motor, gücü ön aksa gönderen yedi vitesli DCT otomatik şanzımanla eşleştirildi. Sonuç olarak, Ceed GT sıfırdan 100 km/s'ye 7,4 saniyede hızlanırken, biraz daha uzun ve daha ağır olan ProCeed GT'nin 7,5 saniyeye ihtiyacı var. Her ikisi de 225 km/sa azami hıza sahip.



GT versiyonları fabrikadan daha sportif bir süspansiyon düzenine ve daha güçlü frenlere sahiptir, ancak Eibach yaylarının ve bu ayarlanmış örneklerin daha geniş lastiklerinin yol tutuşunu daha da iyileştireceğini tahmin ediyoruz. Tuner, modifikasyonların fiyatını açıklamadı, ancak Ceed ve ProCeed sahipleri ek bilgi için iletişime geçebilir.

Son Güncelleme : 18 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo