Bağımsız Tasarımcı Tarafından Öngörülen Yeni Nesil Volvo S90 Amiral Gemisi Sedan Karşınızda

Ototeknikveri     12 Eylül 2022 07:57

Volvo, gelecekteki tasarım dilini 2021 Recharge Concept ile sergiledi ancak henüz bu yolu izleyen herhangi bir üretim modeli görmedik. Gelişen marka kimliği muhtemelen bir SUV/crossover'da tanıtılacak olsa da, dijital sanatçı Theottle bunu yeni nesil amiral gemisi sedanın nasıl görünebileceğini göstererek S90'a uygulamayı düşündü.

Bağımsız Tasarımcı Tarafından Öngörülen Yeni Nesil Volvo S90 Amiral Gemisi Sedan Karşınızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görselleştirmeler (ön ve arka), aynı orantıları ve duruşu koruyarak mevcut Volvo S90'ı temel alıyor. Ancak, tüm gövde panelleri, Volvo Recharge Concept tarafından belirtildiği gibi yeni bir yüzey kaplaması türü kullanılarak dijital olarak yeniden tasarlandı.

Önde, "Thor's Hammer" grafikli LED farlar daha ince, ızgara ve ön tampon ise eskisinden daha temiz görünüyor ve önemli ölçüde daha az krom kullanılıyor. Yumuşatılmış çamurluklar, aero tarzı alaşım jantlara daha fazla vurgu yaparken, aynı hizada kapı kolları daha az sürtünmeye katkıda bulunuyor. Son olarak, arkada, şekillendirilmiş bagaj kapağını çevreleyen tam genişlikte LED arka lambaları ve basit bir arka tamponu görüyoruz. Genel olarak, makyajlı kurgusal S90 düzgün görünüyor ve Polestar havası veriyor.

SUV'lerin Volvo'nun toplam satışlarının yüzde 75'ini oluşturmasına rağmen, otomobil üreticisi sedan ve station gövde stillerine bağlı kalmaya devam ediyor. Ancak bu, Volvo'nun hem S60/V60 hem de S90/V90 serilerini sürdüreceği anlamına gelmiyor, çünkü tek bir model her ikisinin de yerini alabilir. Her halükarda, Volvo 2030 yılına kadar tamamen elektrikli bir marka olmayı taahhüt ettiğinden, yeni nesil araçlar elektrikli sürüşe hazır olmalı.

Mevcut Volvo S90, 2020'de hafif bir makyajla 2016'da piyasaya çıktı. Bizi Volvo'nun platformlar, teknoloji ve stil açısından yeni çağıyla tanıştıran ve serinin geri kalanının önünü açan ilk modellerden biriydi.

Not: Bu haber, bağımsız dijital sanatçı Theottle tarafından yaratılan ve Volvo ile ilişkili olmayan veya Volvo tarafından onaylanmayan gelecekteki bir Volvo S90'ın spekülatif yorumlarını içerir.

Son Güncelleme : 12 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo