VW ID.5 GTX Xcite Konseptini Tanıttı

Ototeknikveri     13 Eylül 2022 08:35

Volkswagen, 14 çıraktan oluşan bir ekip tarafından oluşturulan ID.5 GTX Xcite konseptini tanıttı.

VW ID.5 GTX Xcite Konseptini Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Militarist bir parıltıya sahip olan konsept, Lamborghini ve Volkswagen serilerinden mat ve parlak boya karışımı içeriyor. Bunlara, göz alıcı tasarımın yanı sıra toz kaplamalı 22 inç dövme alüminyum jantlar da katılıyor.

 

Crossover, modifiye edilmiş çamurluklar ve genişletilmiş tekerlek kemerleriyle donatıldığından değişiklikler burada bitmiyor. Yan etekler de görünüşe göre genişletilmiş.

Kabine girerken, Alcantara ve vegan deri, direksiyon kolonu dahil neredeyse her yüzeyi kaplıyor. Turuncu kontrast dikişler, koltuklarda petek desenli vurgular ve işlemeli sırtlıklar, Volkswagen'de bu türden sekizinci çırak projesi olduğuna dikkat çekiyor.

Vurguları Gladen, Musway ve Bang & Olufsen bileşenlerini kullanan üst düzey bir ses sistemi tamamlıyor. Volkswagen, sistemin 10 amplifikatör, bir subwoofer ve toplam 2000 watt çıkışa sahip olduğunu söylüyor.

 

Son olarak konsept, “otoparktan sürücünün varış noktasına kadar son birkaç metreyi” gitmek için renk uyumlu bir Teamgee H5 elektrikli kaykay ile donatılmış olarak geliyor.

Güç, muhtemelen toplam 295 hp (220 kW / 299 PS) ve 460 Nm tork çıkışı geliştiren çift motorlu dört tekerlekten çekiş sistemi sağlayan 82 kWh pil paketi tarafından sağlanıyor. Bu kurulum, standart modelin 6.3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkmasını ve 180 km azami hıza ulaşmasını sağlıyor. Menzil ise WLTP'ye göre yaklaşık 490 km.

Son Güncelleme : 13 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo