Mercedes-Benz B-Serisi Kompakt Minivan Yenilendi

Ototeknikveri     06 Ekim 2022 09:54

Makyajlı 2023 Mercedes-Benz B-Serisinde değişiklikleri görmek için gözlerinizi biraz kısmanız gerekebilir, ancak oradalar.

Mercedes-Benz B-Serisi Kompakt Minivan Yenilendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz'in tasarımcıları önce B-Serisi'nin ön bölümünde bazı değişiklikler yaptı, buna revize edilmiş bir ön tampon ve araca "dinamik bir destek" kazandırmayı amaçlayan ince ayarlı ızgara da dahil. Yeni LED farlar da dikkat çekiyor.

Güncellenmiş ön ucu tamamlayan, yeni iki parçalı LED arka lambalar ve arka camın her iki yanına eklenmiş ince spoyler ile değiştirilmiş bir arka kısım. 19 inçlik bir dizi jant da dahil olmak üzere dört yeni tekerlek tasarımı da geliştirildi.

2023 B-Serisi'nin kabininde standart olarak 7 inç dijital gösterge paneli ve 10,25 inç bilgi-eğlence ekranı bulunuyor, ancak müşteriler daha büyük bir 10,25 inç dijital kümeyi tercih edebiliyor. İç mekan, yeni düz tabanlı direksiyon simidi ve bilgi-eğlence ekranının orta konsoldaki döner kumandasının çıkarılmasıyla daha da iyileştirildi.

MBUX sistemi de güncellendi ve bir parmak izi sensörü, geliştirilmiş bir Hey Mercedes sesli asistanı ve Classic, Sport ve Discreet adlı üç yeniden tasarlanmış ekran stili içeriyor.

 

Otomobil üreticisi ayrıca, yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanıldığı orta bölümleri olan standart konforlu koltuklar da dahil olmak üzere kabinde kullanılan malzemelerle çevreye daha duyarlı seçimler yapmak için çaba sarf etti.

Geliştirilmiş bir Şeritte Kalma Yardımı sistemi, Aktif Direksiyon Kontrolü ve isteğe bağlı bir Römork Manevra Yardımı işlevini içeren yükseltilmiş bir Sürücü Yardım Paketi dahil olmak üzere bazı güvenlik güncellemeleri de yapılmış.

Güç aktarma organları açısından, 2023 Mercedes-Benz B-Serisi'nin tüm benzinli çeşitleri elektrikli ve bunların çoğu, kayış tahrikli marş jeneratörü ile 48 voltluk hafif hibrit sistem kullanıyor. Pazara bağlı olarak otomobil B 250 e, B 180, B 200, B 220 4Matic, B 250 4Matic, B 180 d, B 200 d ve B 220 d formlarında sunulacak.

Güncellenen B-Serisi'nin plug-in hibrit versiyonları, 3,7 kW şarj standardına ek olarak, 7,4 kW yerine 11 kW'a kadar alternatif akımla şarj edilebilen iyileştirilmiş bir yüksek voltajlı batarya ile donatılmış. Bu modeller ayrıca bir DC şarj cihazı aracılığıyla 22 kW'a kadar şarj edilebilir, yani pil 25 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80 kapasiteye kadar doldurulabilir. Elektrik motoru da ekstra 5 kW sağlayacak şekilde yükseltildi ve toplamda 80 kW elde edildi.

Son Güncelleme : 06 Ekim 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo