Audi A4, A5, S4, ve S5 Yeni Competition Edition Paketleri ile Dikkat Çekiyor

Ototeknikveri     01 Kasım 2022 11:26

Audi, Avrupa pazarında yeni Competition Edition ve Competition Edition Plus paketlerinin lansmanı ile daha sportif görünen A4, A5, S4 ve S5 modellerini yapıyor.

Audi A4, A5, S4, ve S5 Yeni Competition Edition Paketleri ile Dikkat Çekiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Competition Edition paketine sahip tüm modeller, parlak siyah renkte ön ızgara, hava girişleri, difüzör ve egzoz boruları alıyor. Dört halkalı Audi rozetleri, yan aynalar, A sütunu vurguları ve arka dudak spoyleri, tavan kenarı spoylerine sahip A5 Cabriolet ve A4 Avant modelleri dışında aynı özelliğe sahip. A4 ayrıca parlak siyah bir taş koruma şeridi alıyor.

Diğer yerlerde, Competition Edition paketiyle donatılmış S modellerinde, radyatör ızgarasında siyah ve kırmızı bir model işareti bulunuyor. Buna karşılık, A5 Cabrio bir ön cam çerçevesine, pencere yuvası kaplamasına, yan cam kaplamasına ve krom kaplı üst kasa kapağında kaplamaya sahip. Audi S4 ve S5'in yanı sıra S Line paketine sahip A4 ve A5 modelleri koyu krom egzoz uçlarıyla süslenirken S5 Cabrio'nun uçları parlak siyah kaplamaya sahip.

Competition Edit Plus paketi, müşterilere bazı ek özellikleri indirimli olarak sunuyor. Bunlar arasında siyah yan aynalar, S logolu LED logo projeksiyonu, ortam aydınlatma paketi, belirli modeller için kırmızı fren kaliperleri ve Audi A5 Coupe'nin ve Cabrio'nun arka kapılarında veya alt yan panelinde Brilliant Black 'Audi Rings' etiketi var.

Audi ayrıca, Audi A5 ve S5, Matrix LED farlar ve Audi Laser Light ile donatılırken, tipik olarak yalnızca A4 ve S4'teki RS modellerinde bulunan füme far kapaklarını da sunacak.

İki paket Ocak 2023'ten itibaren Almanya'da satışa sunulacak. Fiyatlar A4 ve S4 için 950€'dan (943 $) başlıyor ve A5 ve S5 için 1.450€'ya (1.439 $) yükseliyor. Competition Edition Plus paketi, fiyatı A4 ve S4 için 2.450 €'ya (2.432 $) ve A5 ve S5 için 3.150 €'ya (3.127 $) çıkarıyor.

Son Güncelleme : 01 Kasım 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo