2024 Subaru Impreza'dan Teaser

Ototeknikveri     13 Kasım 2022 06:30

2024 Subaru Impreza'nın silüetini gösteren şifreli bir teaser yayınladıktan bir hafta sonra, otomobil üreticisi daha açıklayıcı bir çekimle geri döndü. Subaru ayrıca tamamen yeni kompakt hatchback'in 2022 Los Angeles otomobil fuarının bir parçası olarak 17 Kasım'da görücüye çıkacağını doğruladı.

2024 Subaru Impreza'dan Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Impreza'nın yeni neslinin, yakın zamanda güncellenen Subaru Crosstrek'in yol odaklı bir versiyonu olması bekleniyor. Farlar Crosstrek'tekilerle aynı görünüyor, ancak Impreza'nın tamponunda farklı bir ızgara ve daha az plastik kaplama var. Ayrıca, daha geleneksel bir hatchback görünümü için crossover'a kıyasla daha düşük bir sürüş yüksekliği bekliyoruz.

 

Yeni Subaru Impreza (yukarıda), crossover'a özgü stil ipuçları olmasa da, yakın zamanda güncellenen Crosstrek'e (aşağıda) çok benzeyecek.

Subaru ayrıntılar konusunda çekingen davrandı ancak resmi web sitesi aracılığıyla yeni Impreza'nın "modelin her şeye ayak uyduran çok yönlülüğünü, kapasitesini ve stilini yeni yerlere taşıyacağını" vaat ediyor. Model, yeni Crosstrek'in yanı sıra daha büyük WRX ve Levorg'u destekleyen Subaru Global Platform'un revize edilmiş bir versiyonuna oturacak ve daha fazla sertlik ve geliştirilmiş NVH getirecek. Motor seçeneklerinin elektrikli 2.0 litrelik bir e-Boxer ve muhtemelen doğal emişli 2.5 litrelik bir motor içermesi bekleniyor.

 

2024 Subaru Impreza'nın 2022 Los Angeles Otomobil Fuarı'ndan 17 Kasım Perşembe günü lansmanı canlı olarak yayınlanacak. Etkinliğe profesyonel kaykaycı ve rallikros sürücüsü Bucky Lasek ve kızı Paris Lasek ev sahipliği yapacak.

 

 

Son Güncelleme : 13 Kasım 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo