MOGAZ OTOGAZ’LA ‘GİT GİT BİTMEZ’ PROJESİ İSTANBUL’DA

Ototeknikveri     15 Ekim 2014 10:01

Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen otogaz markalarından biri olan Mogaz Otogaz, daha az yakıtla daha fazla kilometre yapma özelliğine dikkat çektiği “Git Git Bitmez” projesiyle tüketiciyi bilgilendirmeye devam ediyor. Alanya, Adana, Konya, Karabük ve Bolu ve Bursa’da gerçekleşen etkinliklerin yedinci durağı, 18-19 Ekim tarihlerinde 212 Alışveriş Merkezi olacak.

MOGAZ OTOGAZ’LA ‘GİT GİT BİTMEZ’ PROJESİ İSTANBUL’DA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İstanbul, 14 Eylül 2014  – Mogaz Otogaz’ın daha az yakıtla daha fazla kilometre yapma özelliğini anlattığı projesi “Git Git Bitmez”, 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul’da tüketicilerle buluşacak. 212 Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte, Mogaz Otogaz’ın ekonomikliğinin yanında sahip olduğu yaygınlık, güvenlik, yüksek performans ve çevrecilik gibi özelliklerine de dikkat çekiliyor.

 

Etkinlik dâhilinde Aygaz’ın otogazla.com sitesindeki tasarruf hesaplama aracının yansıtıldığı ekran ile elde edilen yakıt ekonomisi tüketicilere gösterilirken, Türkiye’nin çeşitli illerine ait görsellerin önünde arabanın içindeymiş gibi poz veren tüketicilere, fotoğrafları çerçeveyle hediye ediliyor. Standı ziyaret edip anketi yanıtlayan tüketiciler, kutu mendil ve araba kokusu kazanıyor.

 

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı'nın sponsorluğunu da üstlenen Mogaz’ın kurduğu özel alanda, Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı oyuncularının da katılımıyla gerçekleştirilen hentbol atış yarışmasında başarılı olan tüketiciler ayrıca 50 TL otogaz kazanacak. 

Son Güncelleme : 15 Ekim 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo