YENİ RENAULT KANGOO EXPRESS CARGO VE COMBİ MAXİ FİYATI İNCELEMESİ

Ototeknikveri     25 Temmuz 2013 12:07

Yeni Renault Kangoo\'nun ticari versiyonları satışa sunuldu.

YENİ RENAULT KANGOO EXPRESS CARGO VE COMBİ MAXİ FİYATI İNCELEMESİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yenilenen Kangoo’nun ticari versiyonları olan Express Cargo Maxi, iki kişilk yolcu ve yüksek yükleme kapasitesiyle, Express Combi Maxi ise beş kişilik yolcu ve orta seviyedeki yükleme kapasitesiyle ülkemizde satışa sunulmaya başladı. 90 hp güç üreten 1.5 litrelik dizel motor ile satışa sunulan araçlardan; Kangoo Express Cargo Maxi Joy donanım seviyesiyle, Kangoo Express Combi Maxi ise Touch donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. Yeni Kangoo Express Combi Maxi ve Cargo Maxi’lerde kullanılan Renault’un tasarruflu 1.5 dCi motoru 90 hp güç ve 200 Nm tork üretebiliyor. Bu sayede 15 saniyede 0’dan 100 km/s hıza erişebilen her iki aracın, son hızları da 158 km/s. 5 ileri oranlı manuel şanzıman sahip her iki araçta, şehir içinde 5.6 litre, şehir dışında 4.8 litre ve ortalama da 5.1 litrelik tüketim değerlerine ve ortalama 135 gr/km emisyon değerine sahipler. 
 
 
Yeni Kangoo Express Cargo Maxi, 4666 mm uzunluğu, 1829 mm genişliği, 1810 mm yüksekliği ve 3081 mm’lik aks mesafesi ile, 2,9 m'ye kadar çıkan uzunluktaki, 800 kg ağırlığındaki ve 4,6 metreküp hacmindeki eşyaların yüklenmesine ve taşımasına imkan veriyor. 1418 kg ağırlığındaki araç maksimum 832 kg yükleme kapasitesine sahip aracın 4 litrelik bagaj hacmi yolcu koltukları katlandığında 4.6 litreye ulaşıyor. Kangoo Express Cargo Maxi’nin tek donanım seçeneğinde; sürücü hava yastığı, abs, acil fren destek sistemi (afu), ön gergili ve güç limitörlü ön emniyet kemerleri, sürücü arkası koruyucu barlar, manuel kumandalı yan aynalar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, yükseklik ayarlı koltuk başlıkları, "kapı açık" ışıklı uyarı sinyali, "farlar açık" sesli uyarı sinyali, uzaktan kumandalı merkezi kilit, çakmak – küllük, direksiyondan kumandalı radyo cd-mp3 çalar, bluetooth, usb girişi, koyu renk kumaş döşeme, sağ sürgülü kapı, 180° açılır camlı arka kapılar, arka cam rezistans ve silecekleri, renkli camlar, 15" Jantlar standart olarak sunuluyor. Klima + polen filtresi, elektrikli yan aynalar ve elektrikli ön camlar ise opsiyonel olarak alınabiliyor. Yeni Kangoo Express Cargo Maxi Joy 1.5 dCi 90 bg, 36.500 TL fiyat etiketine sahip. 
 
 
Cargo versiyon ile aynı boyutlara sahip olan yeni Kangoo Express Combi Maxi'nin  5 kişilik yolcu kapasitesi ile ekip halinde seyahat edilebilirken aynı zamanda 1,3 m3'lük kullanım hacminden de faydalanılabiliniyor. 1497 kg boş ağırlığa sahip olan Kangoo Express Combi Maxi, 753 kg’lık taşıma kapasitesine de sahip. Aracın 1.3 litrelik bagaj hacmi yolcu koltukları yatırıldığında ise 3.4 litreye kadar yükselebiliyor. Yalnızca Touch donanım seviyesi ile sunulan araçta; abs, acil fren destek sistemi (afu), ön gergili ve güç limitörlü ön emniyet kemerleri, yükseklik ayarlı 3 adet arka koltuk başlığı, hareket halinde kapıların otomatik kilitlenmesi, elektrikli dış dikiz aynaları, elektrikli ön camlar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, "kapı açık" ışıklı uyarı sinyali, "farlar açık" sesli uyarı sinyali, kol dayama, kapaklı torpido gözü, uzaktan kumandalı merkezi kilit, direksiyondan kumandalı radyo cd-mp3 çalar, bluetooth, usb girişi, tavanda eşya rafı, çakmak – küllük, yük bölümü kauçuk kaplama, koyu renk kumaş döşeme, 1/3 - 2/3 yatan arka koltuklar, yan iç giydirmeler, camlı sağ sürgülü kapı, camlı sol sürgülü kapı, 180° açılır camlı arka kapılar, arka cam rezistans ve silecekleri, renkli camlar, 15" jantlar standart olarak, klima + polen filtresi ise opsiyonel olarak sunuluyor. Yeni Kangoo Express Combi Maxi Touch 1.5 dCi 90 bg, 41.650 TL fiyat etiketine sahip.
 

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo