Trial’de Zorlu Mücadele

Ototeknikveri     13 Kasım 2014 12:09

2014 TOSFED Trial Kupası’nda sezon finali Bolu Mudurnu’daydı. Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından, düzenlenen yarış renkli mücadelelere sahne oldu...

Trial’de Zorlu Mücadele
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

TOSFED Trial Kupası’nın 6. ve son yarışı 08-09 Kasım tarihlerinde Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (BOLOFF) tarafından Mudurnu Kaymakamlığı ve Mudurnu Belediye Başkanlığı destekleri ile Bolu’nun Mudurnu ilçesinde katkıları ile organize edildi.

9 takım, 18 araç, 36 sporcu katılımına sahne olan organizasyon; 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin renkli ve heyecanlı mücadelesine sahne oldu. Özel olarak hazırlanan parkurda engel ve kapıların ekip olarak aşılması esasına dayalı trial yarışında, ekipler tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter döktü.

Land Rover Discovery 2 ile Selim Ustaoğlu-Oktay Gündoğdu ve Tolga Selik-Ayşe Gevher Karacabey'den oluşan İkizler takımı zorlu mücadele sonunda birinciliğin sahibi oldu. Suzuki Jimny ile Okan Sayın-Cemafer Bulut ve Suzuki Vitara ile Kaan Sayın-Ali Demirayak'tan oluşan Superzuki takımı ikinciliği elde ederken, Suzuki Samurai'ler ile Ahmet Kurt-Fuat Sarper ve Sencan Özkurt-İsa Üstündağ'dan oluşan Teleferik takımı da üçüncü oldular.

Son Güncelleme : 13 Kasım 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo