BRAUN TIRAŞ SEGMENTİNİN YENİ YÜZÜ SEBASTIAN VETTEL

Ototeknikveri     20 Kasım 2014 10:02

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Braun; erkeklere hayallerini gerçekleştirmek için ilham vermek üzere Formula 1 pilotu Sebastian Vettel ile yollarını birleştirdi.

BRAUN TIRAŞ SEGMENTİNİN YENİ YÜZÜ SEBASTIAN VETTEL
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Formula 1’de üç kez dünya şampiyonluğu bulunan Sebastian Vettel, aynı zamanda Braun’un “Hayallerine Tutun” (Hold on to Your Dreams) adlı global kampanyasının da yüzü oldu. Vettel, bu heyecan verici kampanyayla ilgili şunları söyledi: “Ben Braun markasıyla büyüdüm. İkimiz de Hesse eyaletinden geliyoruz, bu yüzden de aramızda kökleri derinlere inen bir bağ var. Braun tıraş makinelerinde kullanılan teknolojiye her zaman hayranlık duydum. Tıpkı Formula 1’de olduğu gibi, en yeni teknoloji, en zarif tasarım ve dayanıklılık garantisi. Onlardan ne bekliyorsanız, onu yapıyorlar. Braun erkek ürünlerinin elçisi olmaktan gurur duyuyorum,” dedi.

Braun Global Pazarlama Direktörü Lakis Vasileiadis ise “Sebastian’ın yeni elçimiz olmasından dolayı çok mutluyuz. Hayallerine sıkı çalışmayla, hazırlıkla, kararlılıkla ve mükemmel performansla ulaşmış etkileyici, bir adam. Spor alanında bir lider. Kurucumuz Max Braun gibi, Sebastian da hayallerinin peşinden yılmadan gitmiş. Milyonlarca erkeğin ilham kaynağı ve Braun’u temsil edecek ideal insan” dedi.

Teknik yenilikler her zaman bir hayal ile başlar. Şirketin kurucusu Max Braun, ilk elektrikli tıraş bıçağını yaratmayı hayal etmişti. Ve o zamandan bu yana BRAUN yenilikçi hayalleri geliştirmeyi hiç bırakmadı. BRAUN, tıraş makineleri için ilk “yıkama makinesi” tasarlamayı hayal etti ve sonra cildi soğutan ilk tıraş makinesini… Bugün, bu hayaller Braun Clean & Renew™ sistemi ve Braun ?CoolTec ile gerçek oldu.

BRAUN, Sebastian Vettel gibi hayallerinin peşinden giden kişilerden ilham alıyor. “Hayallerine Tutun” (Hold on to Your Dreams) kampanyasında tüm zamanların en genç Formula 1 şampiyonu olma hayalini gerçekleştiren Vettel ile yola çıkan Braun, tüm erkeklere hayallerini gerçekleştirmeleri için ilham vermeyi amaçlıyor.

Procter & Gamble hakkında

P&G sahip olduğu markalarla tüm dünyada yaklaşık 5 milyar kişiye hizmet veriyor. Şirket Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® ve Whisper® dahil olmak üzere güvenilen, kaliteli ve lider markalardan oluşan en güçlü portföylerden birine sahiptir. P&G topluluğu dünya genelinde yaklaşık 70 ülkede faaliyet gösteriyor. P&G ve markaları ile ilgili en güncel haberler ve detaylı bilgiler için http://www.pg.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo