LPG’li araçlara özel gaz alarmı cihazı

Ototeknikveri     27 Kasım 2014 11:16

12 volt güç kaynağı bulunan ve LPG ya da doğalgaz ile çalışan araçlarda kullanılabilen BOSSE Oto Gaz Alarmı, ortamda herhangi bir sızıntı tespit ettiğinde sürücüyü ses ve ışık ile uyarak can ve mal güvenliği sağlıyor.

LPG’li araçlara özel gaz alarmı cihazı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, LPG veya doğalgaz ile çalışan otomobil ve benzeri tüm araçlarda meydana gelebilecek sızıntıları tespit eden oto gaz alarmını kullanıcılarıyla buluşturuyor. 12 volt güç kaynağı bulunan ve LPG ya da doğalgaz ile çalışan araçlarda kullanılabilen BOSSE Oto Gaz Alarmı, ortamda herhangi bir sızıntı tespit ettiğinde sürücüyü ses ve ışık ile uyarak can ve mal güvenliği sağlıyor. Alarm, 12 volt güç kaynağı bulunan otomobil, motorsiklet ve benzeri tüm araçlarda kullanılabilme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Aküye direk kablo çekilerek basitçe kurulumu yapılan ürün, ister bagaj bölümünde, ister araç içerisinde, istenirse de kaput içerisinde kullanılabiliyor. 

Kliksa Hakkında
Sabancı Holding’in iştiraki Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin internet sitesi olarak 2012 yılında kurulan kliksa.com, sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunuyor. Kliksa; televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde 250 bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor. Ürünlerine her gün yenilerini ekleyen ve ürünlerini kullanıcılarına hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen kliksa.com, tüketicilerine her güne özel kampanyalar ve 9 aya varan taksit seçenekleri sunuyor. 

Son Güncelleme : 27 Kasım 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo