Goodyear'ın, kış lastiği tavsiyeleri

Ototeknikveri     03 Aralık 2014 11:21

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden olan Goodyear, 21 Aralık tarihine kadar seçili AVM’lerin otoparklarında, akaryakıt istasyonları ve feribot iskelelerinde gerçekleştirdiği aktivitelerle, tüketicileri kış lastiği konusunda bilgilendirirken, yeni kış lastiği UltraGrip 9’u tanıtıyor.

Goodyear'ın, kış lastiği tavsiyeleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kış uzmanı Goodyear, kış lastiği konusunda tüketicileri bilgilendiriyor!

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden olan Goodyear, 21 Aralık tarihine kadar seçili AVM’lerin otoparklarında, akaryakıt istasyonları ve feribot iskelelerinde gerçekleştirdiği aktivitelerle, tüketicileri kış lastiği konusunda bilgilendirirken, yeni kış lastiği UltraGrip 9’u tanıtıyor.

Goodyear, 22 Kasım-21 Aralık tarihleri arasında kış lastiği aktivitelerini; İstanbul, Kocaeli, Çorlu, Bursa, Ankara, Kayseri, Konya ve Erzurum’daki birçok AVM otoparkları ve akaryakıt istasyonlarının yanı sıra Yalova, Pendik, Sirkeci, Harem, Eskihisar ve Topçular iskelelerinde gerçekleştiriyor.

Goodyear aktivitelerde, 50’nin üzerinde kritere göre değerlendirip, 600’den fazla teste tabi tuttuktan sonra tüketicileriyle buluşturduğu ve önde gelen rakiplerin ortalamasına göre karda %4 daha kısa fren mesafesi sunan* yeni kış lastiği UltraGrip 9’u tanıtıyor. Ayrıca %100 memnuniyet garantisi hedefiyle düzenlediği “Para İade Kampanyası” nı da tüketicilere duyuruyor. Goodyear standlarında araç kullanıcılarına kış lastiği hakkında bilgi aktırılarak, soğuk kış aylarında her aracın ihtiyacı olan buz kazıyıcı hediye ediliyor.

Tanıtım aktiviteleriyle tüketiciye yakın olmanın önemine değinen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, ”Gerek markamıza, gerekse ürünlerimize duyduğumuz güvenle gerçekleştirdiğimiz Para İade Kampanyamızı ve yeni ürünümüz Ultra Grip 9’u, Türkiye’nin birçok noktasındaki araç kullanıcılarına doğrudan ulaşarak aktarmak, hem bayilerimizin hem de müşterilerimizin memnuniyetle karşıladığı bir çalışma oldu. Araç kullanıcılarının, kış koşullarının iyice hissedildiği bu günlerde güvenli sürüş için gerekli yenilemeleri yapmaları konusunda aktivite ve kampanyamızla destek olmayı sürdüreceğiz,” dedi.

Goodyear’ın yeni kış lastiği UltraGrip 9 ile sorunsuz bir kış sizi bekliyor

Goodyear’ın UltraGrip kış ürün ailesinin yeni üyesi UltraGrip 9 (UG9), sorunsuz bir kış geçirmek isteyen tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirildi. UG9, gerek soğuk ve kuru, gerekse ıslak ve çamurlu, her çeşit zorlu yol koşullarında üstün performans sağlıyor. Karlı zeminde, yüksek sayıda tutucu kanal ve kılcal damar sayesinde daha iyi yol tutuş sunarken, değişken blok geometrisi, daha iyi çekiş gücüne olanak veriyor.

UltraGrip 9, geliştirilmiş yeni sırt deseni ile sürüş, viraj alma, frenleme ve hızlanmada daha etkin performans sunuyor. 3D BIS (3 Boyutlu Kilitleme) Teknolojisi sayesinde soğuk ve yağmurlu günlerde ıslak zeminde daha iyi frenleme sağlıyor.

UltraGrip 9’un derin diş aralığı sayesinde, farklı kış koşullarına karşı sağladığı yüksek performansı lastik eskiyorken dahi devam ediyor. Tüketicilerin UG9’daki aşınmayı takip edebilmeleri için, lastik sırtının en üst noktasında kar tanesi şeklinde bir imge bulunuyor. Sırt derinliği 4 milimetreye düştüğünde kar tanesi de aşınıyor ve sürücüleri, lastiğin artık kış koşullarında kullanılmasının tavsiye edilmediği ve değiştirilmesi gerektiği konusunda uyarıyor.

Goodyear’dan %100 memnuniyet garantisi

Goodyear, sahip olduğu kış uzmanlığına ve ürünlerine duyduğu güvenin somut bir kanıtı olarak, “Para İade Kampanyası” düzenliyor. Kampanya, 15 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya kapsamında tek seferde Goodyear markalı 4 adet binek ya da 4x4 kış lastiği alan tüketiciler, memnun kalmamaları durumunda lastikleri 30 gün içinde iade ederek, para iadesi alabilecek.**

Son Güncelleme : 03 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo