Land Rover Experience off-road etkinliği Sapanca'da sürüyor

Ototeknikveri     04 Aralık 2014 02:32

Hafta sonunda NG Sapanca Wellness & Convention’da düzenlenen Land Rover Experience etkinliğinde, otelde konaklayan misafirler, yemyeşil doğada unutamayacakları bir sürüş deneyimi yaşadı ve 4x4 araçların arazi kabiliyetlerini yakından görme şansına sahip oldu.

Land Rover Experience off-road etkinliği Sapanca'da sürüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

NG Sapanca konukları, Land Rover Experience ile off-road heyecanına doydu.

NG Sapanca Wellness & Convention, Land Rover Experience işbirliği ile konuklarına heyecan dolu bir off-road deneyimi yaşattı. Hafta sonunda NG Sapanca Wellness & Convention’da düzenlenen Land Rover Experience etkinliğinde, otelde konaklayan misafirler, yemyeşil doğada unutamayacakları bir sürüş deneyimi yaşadı ve 4x4 araçların arazi kabiliyetlerini yakından görme şansına sahip oldu.

Keyifli tatillerin öne çıkan adreslerinden NG Sapanca Wellness & Convention, 29-30 Kasım tarihlerinde Land Rover Experience işbirliği ile konuklarına heyecan dolu bir off-road deneyimi yaşattı. Hafta sonunda NG Sapanca Wellness & Convention’da düzenlenen Land Rover Experience etkinliğinde, otelde konaklayan misafirler, yemyeşil doğada unutamayacakları bir sürüş deneyimi yaşadı ve 4x4 araçların arazi kabiliyetlerini yakından görme şansına sahip oldu.

Sapanca’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşen etkinlikte, iki farklı parkur kuruldu. Land Rover’ın lisanslı ürünü olan "Mini Terrapod" ile oluşturulan yapay parkurda eğlence dolu off-road deneyimi yaşanırken, diğer parkurda katılımcılar Sapanca’nın doğal güzellikleri içerisinde heyecan dolu anlara tanık oldu.

NG Sapanca misafirleri, otelde kurulan masalarda kayıt yaptırarak bu heyecan dolu benzersiz deneyimi ücretsiz olarak yaşadı.

Son Güncelleme : 04 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo