Uçan Arabaya Brisa Sponsor oldu

Ototeknikveri     05 Aralık 2014 10:39

Dünyanın en iyi girişimcilerini bir araya getiren Pazarlama Zirvesi, uçan arabanın mucidi Stefan Klein’a ev sahipliği yaptı.

Uçan Arabaya Brisa Sponsor oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Uçan Arabanın Mucidi Brisa’nın Sponsorluğunda Pazarlama Zirvesi’ndeydi

Dünyanın en iyi girişimcilerini bir araya getiren Pazarlama Zirvesi, uçan arabanın mucidi Stefan Klein’a ev sahipliği yaptı. Bu yıl “Change The Game” konseptiyle 15’incisi gerçekleştirilen Zirve’ye Brisa’nın sponsorluğu ile katılan Klein, uçan aracın iki yıl içinde satışa çıkacağını duyurdu.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3-4 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Pazarlama Zirvesi “oyunu değiştirme” konsepti ile pazarlama dünyasının en iyi isimlerini ağırladı. Brisa sponsorluğunda Zirve’ye konuşmacı olarak katılan Aeromobil şirketinin kurucusu Stefan Klein, iki yıl içinde uçan arabaların piyasaya çıkacağını müjdeledi. 

Üçüncü nesil araç teknolojisinde çığır açtı
Uçan araba icadı ile hayalini gerçeğe dönüştüren Klein, oyunu 20 yılda nasıl değiştirdiğini şu sözlerle ifade etti: “Trafikte öndeki arabanın üstünden uçmayı hayal ederdim. Uçan arabayı yaparken bu dürtüden ilham aldım. “Aeromobil”de uçak ve otomobili birleştirdim. Havacılık ve otomotiv endüstrisindeki bilgimi birleştirdim. Ekibimle beraber spor araba görünümlü hafif uçak tasarladık. Havalimanı olmadan bu araç sayesinde ulaşımı sağlayabiliriz. Otopilot uygulaması olduğu için deneyimsiz pilotların da kullanabileceği bir araç. Bir sene sonra buraya bu uçakla geleceğim. Uçan arabayı iki yıl içinde pazarda satışa çıkarmayı planlıyoruz.

“Sürdürülebilirlik stratejilerimiz yeni nesil araç teknolojileri ile gelişecek”
Brisa Tüketici Ürünleri Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, Pazarlama Zirvesin’de yaptığı konuşmadafarklılaşmayı inovasyonda gördüklerinin altını çizdi: “İnovasyon sürecini, sürekli değişimi ve girişimciliği şirket olarak DNA’mıza yerleştirmek için takım olarak çalışıyoruz. Üretim ve satışa odaklanan önceki vizyonumuzu, müşterilerimize odaklanarak “gelecek için en iyi yolculuğu tasarlamak” olarak değiştirdik. Araçlarda büyük değişiklikler olurken, biz insanların yolculuk tutkusunun daimi kalacağına inanıyoruz. Bir gün yolculuk düşünmek kadar kolay olduğunda ve lastiklere bugünkü kadar ihtiyaç duyulmadığında bile, Brisa’nın sürdürülebilir bir şirket olarak devamlılığı için bugünden çalışıyoruz. Levent Akpulat, Brisa’nın sponsorluğundave Mct Danışmanlık’ın yaptığıZirve’ye katılan Stefan Klein’a katkılarından dolayı teşekkür ederek “Otomotiv endüstrisinin her alanında faaliyet gösteren bir marka olarak, inovasyon ve ticari başarı alanında bir ilke imza atan Stefan Klein’ın bu etkinliğe katılması bizim için çok önemliydi. Son 20 yılını uçan araba hayali için çalışarak geçiren bir mucidi böyle prestijli bir platformda aramızda görmek gurur verici” dedi.

Stefan Klein’ın iki kişi kapasiteli uçan aracı havada 700, karada ise 500 kilometreye kadar yol gidebiliyor. 100 beygir gücündeki uçan araç, karada saatte 160, havada ise saatte 200 kilometre hıza ulaşıyor.

Son Güncelleme : 05 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo