Goodyear FleetFirst ile filolara lastik yönetimi

Ototeknikveri     09 Aralık 2014 10:48

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden olan Goodyear’ın, FleetFirst lastik yönetim programına bu yıl ,Avrupa’nın 70’in üzerinde önemli filosu, 30.000’in üzerinde araçla katıldı.

Goodyear FleetFirst ile filolara lastik yönetimi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Filolar, Goodyear FleetFirst ile Güçleniyor!

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden olan Goodyear’ın, FleetFirst lastik yönetim programına bu yıl, Avrupa’nın 70’in üzerinde önemli filosu, 30.000’in üzerinde araçla katıldı.

Goodyear FleetFirst lastik yönetim programlarına kaydolan Avrupalı filoların sayısı, 2014 yılı boyunca sürekli bir artış gösterdi. Bu yılın başından itibaren, dokuz ülkeden, 30.000'i aşkın araç işleten yetmiş beş filo, bu programlara kaydoldu.


Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Kamyon Lastikleri Satış Direktörü, Jan-Piet Huylebroeck, "Bu yıl, aralarında hayli tanınmış ismin bulunduğu birçok filo için lastik hizmeti sağlayıcısı seçilmek bizim için gurur verici. Bu, Goodyear FleetFirst lastik yönetim programımızla sunduğumuz üstün hizmet seviyesinin net bir kanıtıdır. FleetFirst ile müşterilerimizin maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olan yenilikçi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyoruz" dedi.

Birçoğunun Avrupa’da transit faaliyetine sahip olduğu filolar, Belçika, Estonya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, Romanya ve İngiltere merkezli olarak hizmet veriyor. Yeni Goodyear müşterilerinin arasında, 5.000'in üzerinde araçla Eddie Stobart, 2.500'ün üzerinde araçla Turners Soham, 850'nin üzerinde araçla Polonyalı şirket Hama Polska, 500'ün üzerinde araçla Fransa'dan Ageneau ve sayıları yüzlere varan filolarla daha birçok tanınmış marka yer alıyor.

Turners Soham Ltd'in Grup Filosu Mühendisi Tim King, "Bu, yaptığımız her işte yeniliği ve verimliliği ön planda tutan bir işletme olarak, bizim için mükemmel bir ortaklık oldu. Goodyear'ın tanınmış hizmeti TruckForce, arıza süresini minimum seviyede tutmayı garanti ederek filoyu destekleyecek ve lastiklerimizde, müşteri hizmetinde daha ileriye gitmemizi sağlayacak en iyi sonuçları almamız mümkün olacaktır" dedi.

Ageneau Yönetici Yardımcısı Jean-Pierre Ageneau ise, "Goodyear, FleetFirst ile seçkin ürünler ve daha da önemlisi toplam işletim maliyetimizi azaltan hizmet ve çözümlerin kapsamlı bir paketini sunuyor. Goodyear ekibinin TreadMax yeni lastik sırtları kullanımı, bütçemizi çok uygun bir duruma getirdi ve FleetOnlineSolutions uygulaması, işletme maliyetimizi düşürdü" dedi.

Goodyear 20'den fazla Avrupa ülkesinde, 250.000'den fazla araç için FleetFirst lastik yönetim programını sunmakta ve üstün kaliteli yeni lastik kaplama ürünleri, seçkin hizmetleri ve yenilikçi çözümleriyle filo işletmelerinin toplam işletme maliyetini azaltmalarına yardımcı olmaktadır.

Goodyear FleetFirst ayrıca, yenilikçi kamyon lastiği ürünlerinin yanısıra, seçkin lastik kaplama ürünleri, lastik ile ilgili çok sayıda üstün hizmet, Serviceline24h yol kenarı desteği ve internet bazlı FleetOnlineSolutions lastik yönetim programı sağlamaktadır. FleetFirst, 28 Avrupa ülkesinde stratejik konumlara sahip 2.000'e yakın hizmet sağlayıcısından oluşan Goodyear TruckForce ağı tarafından hizmete sunulmaktadır.

Son Güncelleme : 09 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo