YENİ 2015 CİTROEN C4'ÜN DETAYLARI

Ototeknikveri     10 Aralık 2014 07:16

Citroen'in kompakt hatchback modeli C4, makyaj ile daha şık bir görünümün yanında yeni teknolojilere ve ekonomik motor seçeneklerine kavuşuyor.

YENİ 2015 CİTROEN C4'ÜN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2010 yılında yapılan lansmanının ardından Fransız üreticinin Mulhouse'da yer alan fabrikasında 450.000 adet üretilen ikinci jenerasyon Citroen C4, 2015 ile birlikte makyaj opersyonu ile güncelleniyor. Yeni ışık siluetine, daha kullanışlı teknolojilere ve yeni nesil motorlara kavuşan yeni C4, Citroen'den yapılan açıklmaya göre kendi segmentindeki konfor standartlarını belirlemeyi hedefliyor. Ön bölümü yeni tasarıma sahip led farlar ile farklılaşıtırılan C4'ün arka bölümünde ise daha dinamik bir görünüm kazandıran 3d efektli yeni farlar öne çıkıyor. İç mekanında kullanılan malzeme kalitesi arttırılan ve orta bölümünde 7 inçlik dokunmatik bir ekrana yer verilen yeni C4'ün, 2.61 metrelik aks mesafesi değeri ve 408 litrelik bagaj hacmi değişmemiş. Masaj fonkisyonuna sahip ön koltukları, başarılı akustik özellikleri, konforlu koltukları ve panoramik cam tavanı ile konfor ve ferahlık sunan yeni C4'ün kabininde, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi dikkat çeken yeni donanımlar arasında yer alıyor. Akıllı çekiş kontrolü, kör nokta izleme sistemi ve acil çağrı destek sisteminin sunulacağı yeni C4'de aracın fonksiyonları Citroen Connect Box adlı ünite sayesinde multimedya ekranı üzerinden izlenebilecek.

Yeni Citroen C4'te sürüş dinamiğini arttırmak ve yakıt tüketimini düşürmek amacıyla yeni nesil motorlara yer verilmeye başlanıyor. 3 silindirli Pure Tech turbo benzinli motorların yanında Blue HDI adlı çevreci dizellere sahip olacak yeni C4, tüm seçenekleri ile Euro6 emisyon normlarını karşılayabiliyor. Start-stop teknolojisi ve ultra düşük yuvarlanma dirençli lastikler ile başarılı tüketim değerlerine ulaşabilen yeni C4'ün 100 BlueHDi S & S manuel versiyon, ortalama 3.3 litrelik tüketim ve 86 gr/km'lik emisyon değeri ile dikkat çekiyor. Benzinli cephesinde yer alacak 1.2 litrelik turbo benzinli motora sahip C4 PureTech 130 S & S EAT6 ise 4.8 litre tüketim ve 110 gr/km emisyon değerleri sunacak. Yeni EAT6 otomatik şanzıman bu başrılı performansa olumlu katkı sağlayarak dikkat çekiyor. Yeni Citroen C4'ün detaylı resimlerine aşağıdaki galeri linkinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 10 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo