Vespa tutkunlarının buluşma noktas

Ototeknikveri     12 Aralık 2014 03:12

Avrupa’nın en çok satan iki tekerleklisi, Vespa severlerin deneyimlerini paylaşabilecekleri yeni bir platform olan “Do You Vespa?”yı hayata geçirdi.

Vespa tutkunlarının buluşma noktas
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Vespa tutkunlarının buluşma noktası: Do You Vespa?

Avrupa’nın en çok satan iki tekerleklisi, Vespa severlerin deneyimlerini paylaşabilecekleri yeni bir platform olan “Do You Vespa?”yı hayata geçirdi.

Kurulduğu 1946 yılından bu yana her dönemde hep son teknolojiyi temsil eden Avrupa’nın en çok satan iki tekerleklisi Vespa, dünyanın en popüler scooter'ını sevenler için resmi topluluk platformu “Do You Vespa?”yı kurdu.

Her türlü sınırın, dilin ve kültür engelinin ötesine geçerek tüm nesilleri ortak bir tutku etrafında bir araya getiren Vespa, motosiklet tutkunlarını www.doyouvespa.com’da buluşturuyor.

Şimdiye kadar hep trendleri ve güçlü evrensel değerleri belirleyen Vespa, kendi gibi yolunu özgürce çizen orijinal kişiler olan Vespa tutkunlarını bir araya getiriyor ve “Do You Vespa?”da arkadaşlık, seyahat ve özgürlük konulu benzersiz hikayelerini paylaşmalarına aracılık ediyor.

"Do You Vespa?"da grafik tarzında veya kısa öykü anlatımına sahip poster veya şeritler hazırlayabilir; online olarak sunulan modeller, resimler, başlıklar ve alıntı sözler sayesinde yaratıcılığınızı ortaya çıkararak Vespa'ya olan sevginizi orijinal öykülerle aktarabilirsiniz. Katılım gösteren ve platformdaki diğer üyeler tarafından içeriği beğenilen ya da paylaşılan kullanıcılar ayrıca Vespa Milleri de kazanıyor. Bu miller biriktikçe rozet ve ödüller alabilir ve toplulukta daha üst seviye görünürlük hakkını elde edebilirsiniz. Ayrıca en iyi içerikler, diğer Vespa sosyal alanlarına taşınarak tüm dünyadaki Vespa kullanıcıları tarafından daha da fazla paylaşılıyor.

Vespa Hakkında:

Üç vitesli ve saatte 60 km'ye kadar çıkabilen ilk Vespa, Nisan 1946'da üretilmiştir. Avrupa'nın yeniden doğuşunun en yakın tanığı olan Vespa'nın olağanüstü başarısı kısa zamanda tüm Avrupa'yı sardı. 1949 yılı sonuna kadar 35.000 Vespa üretilirken; 10 yıl içindeyse bu rakam 1 milyona çıktı. 50'li yıllarda Vespa artık İtalya haricinde, Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika ve İspanya'da da üretilmeye başlandı. Birkaç yıl sonra Hindistan ve Endonezya da bu ülkeler arasına katıldı. 1948'de 125, 1955'de efsanevi 150 GS, 1963'de 50cc, 1968'de Primavera ve 1978'de bugün hala 125, 150cc’lik versiyonları üretilen the PX, dünyanın en meşhur iki tekerlekli aracı Vespa'nın mihenk taşları olmuştur. İtalya'nın dillere destan rahatlığının ve benzersiz tarzının ürünü Vespa efsanesi, bugün de yeni nesil 946, Primavera, LX, GTS ve Sprint modelleriyle sokaklarda özgürce boy göstermeye devam ediyor.

Ferco Motor Hakkında:

Ferco Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ferco Motor ve Müzik Sistemleri A.Ş. 2000 yılından bu yana, Avrupa'nın 1., dünyanın en büyük 4. motosiklet üreticisi olan Piaggio & C.S.p.a'nın , Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktadır. Piaggio & C.S.p.a bünyesindeki Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi ve Derbi markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini, Türkiye genelinde 15 ilde, 24 bayii ve yetkili servisiyle vermektedir. Ferco Motor, scooter kültürünü yaymak amacı ile satış ve satış sonrası hizmetler haricinde de yatırımlara imza atmaktadır. Vitesli ve otomatik güvenli sürüş merkezi Vespa Academy, Ferco Motor kullanıcılarını etkinlikler ve gezilerle bir araya getiren Vespa Lovers Club ve daha geniş bir kitleye scooter keyfini yaşatmayı hedefleyen uzun dönem kiralama hizmeti Almost My Scooter ile motosiklet kültürünün her alanında hizmet vermektedir.

Son Güncelleme : 12 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo