Mebuskent'te yılın son Off Road yarışı

Ototeknikveri     16 Aralık 2014 07:08

Tamamlandığında Ankara’da yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 2014 Ankara Off Road Şampiyonası’nın son ayağına ev sahipliği yaptı

Mebuskent'te yılın son Off Road yarışı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

-Soğuk hava yılın son Off Road yarışını etkilemedi

-Tamamlandığında Ankara’da yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 2014 Ankara Off Road Şampiyonası’nın son ayağına ev sahipliği yaptı

-Yarışmacılar 48 kilometre uzunluğundaki zorlu parkurda kıyasıya mücadele ederken, seyirciler de soğuk havaya rağmen Off Road heyecanına ortak oldu

- Tamamlandığında Ankara’da yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 2014 Ankara Off Road Şampiyonası’nın son ayağına ev sahipliği yaptı. Yılın son yarışında genel klasmanda Yunus Ayhan ilk sırada yer alırken, pilotlardan Ahmet Ünlü ikinciliği, İsmail Ayhan da üçüncülüğü elde etti.

Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent’te düzenlenen ve Ankara Off Road Kulübü’nün (ANDOFF) organize ettiği yılın son yarışı soğuk havaya rağmen yine renkli görüntülere sahne oldu. Toplam 48 kilometre uzunluğundaki 4 zorlu etaptan oluşan parkurda yarışmacılar hünerlerini sergiledi.

Mebuskent olarak, yarışlara üçüncü kez kapılarını açtıklarını kaydeden AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, bir kez daha eğlenceli ve heyecanlı bir etkinliğe imza atmaktan dolayı çok mutlu olduklarını bildirdi.

Off Road yarışçılarının yine Ankara’daki en uygun parkur olan Mebuskent’te kıyasıya mücadele ettiğini kaydeden Ayhan, “Off Road tutkunları yarışa büyük ilgi gösterdi. Birbirinden farklı kulüpler, zorlu parkurlarda kıyasıya yarıştı. Zaman zaman araçların devrilmesi izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Ancak güvenlik önlemleri ve araçların da bu koşullara uygun üretilmiş olması hiçbir sorun yaşanmamasını sağlıyor. Soğuk havaya rağmen izleyiciler de bizleri yalnız bırakmadı. Bir yandan mangal yakıp bir yandan da yarışları takip eden izleyiciler güzel bir Pazar günü geçirdi” dedi.

Ayhan, Off Road yarışlarına yaptıkları ev sahipliğini geleneksel hale getirmek istediklerini ve Mebuskent’te yaşam başladığında da devam etmesini dilediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Şimdiden Mebuskent markasını Off Road yarışlarıyla bütünleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu yarışlar Mebuskent sakinlerinin sabırsızlıkla beklediği etkinliklerden olmasını hedefliyoruz. ‘Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara’ sloganıyla inşa edilen Mebuskent’te postaneden, eczaneye; alışveriş merkezinden, eczaneye tüm ihtiyaçları kolaylıkla karşılanabilecek. Tüm bunlara Off Road yarışı gibi eğlenceli aktiviteler de eklenince Mebuskent sakinleri hafta sonlarını dışarıya hiç çıkmadan keyifle geçirebilecek.”

-Mebuskent-

Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN İnşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı gibi sektörün önde gelen firmalarının AYMOR Grup bünyesinde bir araya gelerek hayata geçirilen Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi Projesi , “Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara” sloganıyla inşa ediliyor.

1100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Batıkent Karacakaya mevkiinde hayata geçirilen Mebuskent, 388 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. Proje 10 blokta 602 daire ve 332 villadan oluşuyor.

Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik alışveriş merkezi, spor kompleksi, golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, süs havuzları, otopark ve güvenlik hizmetleri gibi çok sayıda hizmet yer alıyor.

Son Güncelleme : 16 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo