YENİ FİAT DOBLO'NUN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ

Ototeknikveri     16 Aralık 2014 08:41

Fiat Doblo modelinin güncellenen versiyonunda bir çok yeni özelliğe yer vermeye başlıyor.

YENİ FİAT DOBLO'NUN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

- Modern, sportif, dinamik aile için tasarlanmış “aktif aile alanı” geliyor.

- İç ve dış tasarımın tamamen yeniden planlanması daha fazla kişilik ve dinamizm sunuyor.

- Daha da fazla teknolojik ekipmana (Uconnect 5” sistemi gibi) sahip ve 6 airbag, ESP sistemi ve Hill Holder fonksiyonu gibi standart özelliklerle segmentinde öncü.

- 7 koltuk, 790 litre bagaj hacmi, pek çok depolama alanı ve mükemmel iklimlendirme ve akustik konforu, ayrıca Bi-link süspansiyon ile kategorisindeki en iyi yol tutuş.

- Segmentteki en geniş ve kapsamlı motor çeşitliliği, 7 ünite – 90 hp ile 135 hp arası güç üreten benzin, dizel ve metan kullanan motorlar.

- 3 farklı model (Pop, Easy ve Lounge), 2 farklı tavan yüksekliği, 2 farklı aks açıklığı, 11 farklı gövde rengi, 2 farklı koltuk konfigürasyonu (standart 5 koltuk, istek üzerine 7 koltuk).

- 2000 yılından bu yana popüler olarak kullanılan ve EMEA bölgesinde (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) 300,000 satmış bir modelin 4. jenerasyonu.

- Türkiye'de üretilen ve EMEA bölgesindeki 29 ülkede satışa sunulacak yeni Doblo bu hafta itibariyle sipariş edilebilecek ve Şubat'tan itibaren Fiat showroomlarında boy göstermeye başlayacak.

 

Fiat yeni Doblo'yu sunuyor. Segmentindeki tek “aktif aile alanı” ile, modern, sportif ve dinamik ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni Fiat Doblo, haftanın 7 günü çok amaçlı ve hiç bir zaman, mekan ve elverişlilik kısıtlaması olmadan kullanılabilecek. Yeni Doblo bu hafta itibariyle sipariş edilebilecek ve Şubat'tan itibaren Fiat showroomlarında boy göstermeye başlayacak.

 

Yeni Doblo 2000 yılından bu yana popüler olarak kullanılan, 2005'te ve 2010'da güncellenmiş ve EMEA bölgesinde (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) 300,000 satmış bir modelin 4. jenerasyonunu temsil ediyor. Doblo, zaman içerisinde değişen ve modern toplumun bir parçası haline gelen mobilite, konfor ve çevresel duyarlılık beklentilerini karşılamak üzere evrimleşmiş ödüllü bir tasarıma sahip.

Yeni Doblo tamamen yeniden planlanmış iç ve dış tasarımı ile daha farklı şekli ve çizgileri sayesinde dinamizm ve kişilik sunuyor. Teknolojik ekipmanı da yeni kullanıcı dostu içerik ile güncellenen yeni Doblo'daki her seyahat bir keyfe dönüşüyor. Örnek olarak; 5” renkli dokunmatik ekranlı Uconnect multimedya sistemi istenirse entegre navigasyon ve dijital radyo playback (DAB) ile donatılabiliyor. Yolcular için konforlu bir ortam sunan Doblo taşıt kullanmaktaki amacınız ve beklentileriniz ne olursa olsun size büyük modülarite ve geniş iç mekan sağlıyor. 7 koltuğa kadar oturma alanı, 790 litre bagaj hacmi (segmentin en büyüğü), pek çok depolama alanı ve kullanışlı, ayrılabilir arka koltuklar ile Doblo müthiş rahat.

 

Dahası, yeni Doblo Bi-link süspansiyon sayesinde kategorisindeki en iyi yol tutuşa sahip ve aydınlık, ferah yolcu kompartmanı ile, iklimlendirme ve akustik konforu ile lüks ve ayrıcalıklı bir ortam sunuyor. Bu konforlu ve kullanışlı ortam ayrıca kategorisindeki en iyi güvenliğe sahip. Standart airbag, ESP sistemi ve Hill older fonksiyonu gelişmiş güvenlik sağlıyor.

 

Yeni Doblo'nun bir rekoru da geniş motor çeşitliliği. Kategorisindeki en geniş motor çeşitliliğine sahip Doblo 90 hp ile 135 hp arası motor gücünün yanında, benzin, dizel ve metan yakıt seçenekleri sunuyor. EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesindeki 29 ülkede satışa sunulacak yeni Doblo, Pop, Easy ve Lounge olmak üzere 3 farklı model seçeneği ile geliyor. Ayrıca 2 farklı tavan yüksekliği, 2 farklı aks açıklığı, 11 dış cephe rengi (yeni Colosseo grisi dahil), 5 iç mekan konfigürasyonu ve farklı koltuk konfigürasyonu (5 koltuklu ve 7 koltuklu) mevcut.

 

Önceki jenerasyonlarda da olduğu gibi, yeni Doblo araçlar Bursa'daki Tofaş fabrikasında üretiliyor. Dünyadaki en iyi endüstriyel otomotiv üretim merkezlerinden birisi olan bu fabrika aynı zamanda altın madalya sahibi.

Son Güncelleme : 16 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo