YENİ NİSSAN PULSAR'IN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ

Ototeknikveri     16 Aralık 2014 11:49

Nissan'ın kompakt hatchback pazarına yeniden girmesini sağlayan Pulsar modelinin, 2015 yılında ülkemiz pazarına da sunulması bekleniyor.

YENİ NİSSAN PULSAR'IN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

-Geniş, ferah, stil sahibi ve yüksek teknolojiyle donatılmış yeni Nissan Pulsar C segmentini sallamaya hazırlanıyor. 
-Tepeden tırnağa yenilenmiş Pulsar beş kapılı hatchback Nissan’ın inovasyon tutkusunu ve ödüllü tasarım anlayışını daha da büyük bir tüketici kitlesiyle buluşturacak.
-Nissan, Safety Shield (güvenlik kalkanı) gibi teknolojik özellikleriyle C segmentinde beklentileri yeniden şekillendiriyor. 
-Büyük aks açıklığı, ön ve arka koltuklar arasında ayrılmış geniş alan ve geniş bagaj kapasitesi ile Pulsar sınıfında öncü bir taşıma kapasitesi sunuyor.
-Güçlü ve bir o kadar da tutumlu turbo motor Pulsar’ın önemli artılarından.
-Avrupa için tasarlanan Pulsar Nissan’ın Barcelona’daki fabrikasında üretiliyor.

 

Nissan Pulsar fiyatı açıklandı haberine buradan ulaşabilirsiniz.


Nissan’ın inovasyon ve teknoloji tutkusu son yedi yıldır aile arabası kavramında ciddi bir dönüşüm yarattı. Şimdi, crossover segmentindeki ürün yelpazesini yaratan aynı tasarım yaklaşımını ve orijinal fikirleri kullanarak, Nissan heyecan verici yeni aile kullanımına yönelik hatchback modeli Pulsar ile ürün yelpazesini bir kez daha genişletiyor. Cesur tasarım, teknik inovasyonlar ve sınıfında öncü iç mekan tasarımı ile yeni Nissan Pulsar, C segmentine taze bir boyut kazandırıyor, bir yandan da alışıldık Nissan kalitesini stil sahibi yeni bir görünümle sunuyor. 


Pulsar’ın piyasaya çıkışı Nissan’ın akıllı tasarım ve teknik inovasyonu daha geniş kitlelere ulaştırma hevesini başarıyla ortaya koyuyor. D segmentinden daha küçük segmentlere geçmek isteyenler ya da B segmentindeki küçük otomobillerine artık sığamayan ailelere kadar geniş bir tüketici kitlesine hitap etmek üzere tasarlanmış Pulsar Nissan’ın tasarım yeteneklerini sergiliyor ve sektöre yenilikler getiriyor. Sıradışı kalitedeki materyalleri ve yapısı ile Pulsar sürücülere yüksek fiyatlar ödemeden yüksek bir sürüş keyfi ve sahiplenme hissi sunuyor. 


V-motion ön panjurlar, boomerang far karakteristiği ve cesur, iri yapılı kıvrımları ile kendine özgü bir havası olan Pulsar özellikle Avrupa için geliştirildi ve Nissan’ın Barselona’daki fabrikasında üretilecek. Qashqai ve X-Trail’e başarı kazandıran aynı tasarım DNA’sını kullanan Pulsar, keskin hatları kusursuz ayrıntılar ile birleştirerek elegan ve atletik bir biçim yaratıyor. Crossover segmentinden ekürileri gibi Pulsar konik bir bel şekli, güçlü tekerlek volümleri ve döküm bir profil ile karakterize edilmiş. Özgüvenli ve Premium yaklaşım aracın içinde de devam ediyor, yüksek kalite materyaller ve temiz bir tasarım Pulsar’ın etkileyici donanımları ile birleştirilmiş. 

Sınıfındaki en uzun dingil aralığı (2,700 mm) ve zekice tasarımı sayesinde Pulsar sektördeki rakiplerine göre daha geniş bir alan sunuyor, arka koltukta oturanların bacakları sıkışmıyor. 692 mm bacak alanı ile Pulsar ortalama bir D segment arabadan daha fazla alan sunuyor. Buna rağmen araç şehiriçi mekanlarda park etme kolaylığı sunan kompakt bir boyutla geliyor. 


Pulsar daha konforlu ve güvenli bir sürüş için bir dizi kullanışlı ve yararlı teknolojiyle donatılmış. Nissan’ın sektöre yeni teknolojiler tanıştırmaktaki ünü Pulsar’da da yalnızca lüks araçlarda bulunabilecek bir dizi özellik ile pekiştirilmiş. Nissan’ın bilinen Güvenlik Kalkanı sisteminin Moving Object Detection (aracın önündeki hareket eden nesneleri algılama özelliği), Lane Departure Warning ve Blind Spot Warning ile geliştirilmiş versiyonu da buna dahil. Nissan’ın devrimsel Around View Monitor (çevre görüntüsü monitörü) sektöre daha da fazla ileri teknoloji getiriyor. NissanConnect sistemi de akıllı telefonlarla entegre olarak uydu navigasyon fonksiyonlarını yerine getiriyor. 


Yeni teknoloji ile donatılmış bir araba olarak Pulsar iki ileri seviye motorla birlikte piyasaya çıkıyor; 1.2 litre DIG-T benzin ünitesi ve 1.5 litre dCi dizel. Her iki motor da sıra dışı performans, tasarruf ve iyileştirme sunuyor, yakıt tasarrufu için alınmış ileri teknoloji önlemler de sürücünün daha az yakıtla daha uzun mesafeleri gidebilmesini sağlıyor. Yeni Nissan Pulsar teknik özelliklerine buradan açıklandığında Pulsar fiyatlarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Pulsar, Visia, Acenta ve Tekna adlarında üç ayrı versiyona sahip. Üç model de yüksek seviye donanımlarla piyasaya çıkıyor. Her modelde bulunan klima, 5” ileri seviye sürüş yardımı sağlayan ekran ve elektrikli pencereler Pulsar’ın artıları. Tekerlek basıncı takip sistemi, altı airbag ve start/stop sistemi serinin diğer standartları.

 

 

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo